Detectoare Radar
Eu am o ieftineala de Cobra 7000 sau ceva de genu. Am dat pe el 150 lei in 2007, da nu m-a prins niciun radar pana acum )
Il tin pe parbriz in partea de jos a acestuia pe centru.
In schim da alarma foarte tarziu la camere fixe (noroc ca stiam unde e camera si mergeam regulamentar), nu stiu celelalte modele de detectoare cu reactioneaza la camere fixe.
Il tin pe parbriz in partea de jos a acestuia pe centru.
In schim da alarma foarte tarziu la camere fixe (noroc ca stiam unde e camera si mergeam regulamentar), nu stiu celelalte modele de detectoare cu reactioneaza la camere fixe.
QUOTE (Cristi@N @ Mar 12 2009, 12:44 PM) In schim da alarma foarte tarziu la camere fixe (noroc ca stiam unde e camera si mergeam regulamentar), nu stiu celelalte modele de detectoare cu reactioneaza la camere fixe.
uite aici un exemplu http://www.youtube.com/watch?v=9BOv1aRw ... re=related
uite aici un exemplu http://www.youtube.com/watch?v=9BOv1aRw ... re=related
Pentru camere folositi cu incredere site-ul acesta. Aveti acolo o harta la zi cu camerele din Romania si puteti descarca si fisierele pentru GPS-uri.
Nu va bazati pe detectoare pentru camere. Cand miauna (ca nu poti sa spui ca urla) deja te-a si pozat din spate. Iar cele de pe DN1 sunt cu senzori in astfalt.
In plus, in Romania se foloseste doar banda K pentru radar. Daca tot vrei sa investesti intr-un detector, incearca sa gasesti unul care permite blocarea benzilor ca sa nu tipe la fiecare usa de benzinarie... (modele mai scumpe, cei drept...)
Nu va bazati pe detectoare pentru camere. Cand miauna (ca nu poti sa spui ca urla) deja te-a si pozat din spate. Iar cele de pe DN1 sunt cu senzori in astfalt.
In plus, in Romania se foloseste doar banda K pentru radar. Daca tot vrei sa investesti intr-un detector, incearca sa gasesti unul care permite blocarea benzilor ca sa nu tipe la fiecare usa de benzinarie... (modele mai scumpe, cei drept...)
Un detector bun tiuie cu destul de mult inainte de un radar fix. Deasemenea, usile de la benzinarii si banci sunt tot in unda K, asa ca poti sa le opresti pe toate celelalte ca tot le vei auzi. Eu am un Beltronics 955 si isi face treaba. Am si un GPS pe care il iau cu mine doar la drumuri lungi.
Problema mea actuala este politia care sta cu radarul oprit la panda. Pe aia nu ii stie nici GPS-ul nici detectorul.
Problema mea actuala este politia care sta cu radarul oprit la panda. Pe aia nu ii stie nici GPS-ul nici detectorul.