Vibratii Lancer Dupa 110 Km /h
- amp marian
- EVO I
Vibratiile se simt in toata caroseria , e ca si cand ai avea roata 8 la bicicleta ,incepe de la 110km/h si cu cat cresc viteza cu atat vibratiile cresc in intensitate s iparta mai tare pe volan,dak o scot din viteza e la fel adik nu se schimba nimik , cand scade viteza vibratiile le simt pana la 90km /h. Am schimbat capetele de bara si nici o schimbare ......Aveti vreo idee ca m-am saturat sa tot schimb aiurea piese si sa echilibrez roti .........
Nu-s in tema asa cum ar trebui, dar pot sa-mi dau cu parerea din auzite: dinamic damper - la pagina 3 e imaginea unde apare. Cam la fel a patit un vecin c-un opel de cand a umblat Dorel p-acolo sa-i schimbe uleiul. A rezolvat cu schimbarea planetarei (pe garantie). Verifica si existenta acelui "tampon".
- ursul_bipolar
- EVO I
Ca sa vin in completarea a ceea ce a spus volint, trage o privire pe topicul asta: http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... hl=dynamic
Sunt mari sanse sa ai aceeasi problema.
Sunt mari sanse sa ai aceeasi problema.
- ursul_bipolar
- EVO I
- mileaandrei175
- EVO I
Verifica jantele si anvelopele sa fie perfecte. Eu aveam o janta ovalizata(se observa doar cand o invartea la vulcanizare) si-mi trepida masina de la 120km/h in sus. Am indreptat janta si trepidatia a disparut.
Deci una sau mai multe jante ovalizate sau una sau mai multe anvelope ovalizate cam acestea pot fi cauzele oricat de bine ar fi jantele echilibrate. Pune fiecare janta pe masina de echilibrat si observa daca se invart perfect rotund sau au bataie.
Eu am mai patit o faza cand intr-o iarna dupa un viscol imi trepida masina puternic de la 60km/h in sus insa aveam foarte multa zapada inghetata depusa pe interiorul jantei. Dupa curatare manuala pe marginea drumului totul a revenit la normal.
Deci una sau mai multe jante ovalizate sau una sau mai multe anvelope ovalizate cam acestea pot fi cauzele oricat de bine ar fi jantele echilibrate. Pune fiecare janta pe masina de echilibrat si observa daca se invart perfect rotund sau au bataie.
Eu am mai patit o faza cand intr-o iarna dupa un viscol imi trepida masina puternic de la 60km/h in sus insa aveam foarte multa zapada inghetata depusa pe interiorul jantei. Dupa curatare manuala pe marginea drumului totul a revenit la normal.