TERMEN DE LIVRARE F SCURT MITSUBISHI LANCER 1,8 INVITE RED

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Vin Mai 23, 2008 9:37 am

Covorasele si culoarea metalizata cred ca reprezinta "cadoul" ce se da la toti.

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Vin Mai 23, 2008 11:35 am

QUOTE (Lancerlot)Covorasele si culoarea metalizata cred ca reprezinta "cadoul" ce se da la toti.

Depinde cat de disperat esti ca si client. Eu cred ca am avut o fatza extrem de disperata (si m-am cam comportat ca atare) fapt pentru care n-am primit decat covorasele (pe care oricum le-am schimbat) si cuva de portbagaj.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Mai 23, 2008 11:55 am

QUOTE (teo_paul)... fapt pentru care n-am primit decat covorasele (pe care oricum le-am schimbat) ...

Ai primit covorase ca cele din catalogul de accesorii sau niste covorase subtirele care nu isi aveau nici un loc acolo?
Daca erau cele din catalog de ce le-ai schimbat ? - altele mai potrivite nu exista.
Iar daca erau cele subtirele, alea sunt puse doar asa de fenta sa nu murdareasca mocheta cand suie si coboara masina de pe vapor sau trailer.

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Vin Mai 23, 2008 12:47 pm

QUOTE (cix)QUOTE (teo_paul) ... fapt pentru care n-am primit decat covorasele (pe care oricum le-am schimbat) ...

Ai primit covorase ca cele din catalogul de accesorii sau niste covorase subtirele care nu isi aveau nici un loc acolo?
Daca erau cele din catalog de ce le-ai schimbat ? - altele mai potrivite nu exista.
Iar daca erau cele subtirele, alea sunt puse doar asa de fenta sa nu murdareasca mocheta cand suie si coboara masina de pe vapor sau trailer.

Le-am primit pe cele subtirele si microscopice...evident le-am schimbat cu cele din catalog care se muleaza perfect pe spatiul respectiv.
Adevarul e ca nu am negociat cu dealerul inainte de a imi gasi el masina potrivita, iar dupa ce l-am frecat la cap 1 luna si mi-a facut rost de o masina cu livrarea imediata, trebuia sa fie fenomenal de fraier sa mai imi faca vreun discount in conditiile in care era coada de asteptare.
Asta e, nu imi pare rau de pretul dat si in nici un caz de masina achizitionata.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Vin Mai 23, 2008 1:05 pm

QUOTE (Lancerlot)Covorasele si culoarea metalizata cred ca reprezinta "cadoul" ce se da la toti.

Cred ca oricine ar fi super multumit daca ar avea cadou macar culoarea, dar eu zic ca sunt rare situatiile.
Eu de cand sun la dealeri nu am obtinut decat covorase care oricum cred ca ti le da cand iei masina, si tras de par , jumatate din taxa de prima inmatricualre care si aia e cu dus intors.
Am sa ma mai interesez si poate reusesc sa scot vopseaua si cu banii respectivi sa pun proiectoare.
Care ar fi cea mai buna tehnica de negociere dupa voi? Indiferenta sau insistenta ?

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Vin Mai 23, 2008 1:42 pm

QUOTE (BUGHY)Cred ca oricine ar fi super multumit daca ar avea cadou macar culoarea, dar eu zic ca sunt rare situatiile. ...Incep chiar acum sa fiu multumit! Credeam ca oferirea culorii este doar o vraja pt. ca oricum, toate vin cu culoare metalizata... Ori ma insel, poti sa ceri si culoare ne-metalizata?QUOTE Care ar fi cea mai buna tehnica de negociere dupa voi?Ceva de genul produs de nevasta-mea, care fiind nemultumita de un anumit aspect al negocierii, in momentul in care mi s-a pus in fata contractul definitiv pentru semnare m-a ridicat de la masa zicand "La revedere!". A jucat asa de bine incat m-a pacalit si pe mine, crezand ca e gata sa renunte si la avans. Ca urmare, am obtinut un compromis valoros. Totusi, nu cred ca oricine ar avea acel tupeu...

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Mai 23, 2008 4:43 pm

QUOTE (Lancerlot)Credeam ca oferirea culorii este doar o vraja pt. ca oricum, toate vin cu culoare metalizata... Ori ma insel, poti sa ceri si culoare ne-metalizata?

In cazul meu masina costa 21000 euro CIP iar culoarea metalizata a fost 320 euro. Culoare nemetalizata cred ca e doar alb.

QUOTE Care ar fi cea mai buna tehnica de negociere dupa voi?
Eu zic sa fii cat mai natural, si in acelasi timp sa nu iti lasi sentimentele sa o ia razna - adica sa nu iti arati "disperarea". Si sa nu te grabesti.
Poti sa pui problema si ca ai deja o oferta de la un alt dealer (in cazul meu chiar a fost si o alta oferta). Astfel imi explic ca am primit si reducerea respectiva (accesorii in val. de 850eur).

@BUGHY - tu ori astepti din cauza ca nu ai toti banii pregatiti ori .. nu stiu. Ca de cand tot zici ca iti iei lancer si vad ca apar altii care au facut comanda dupa ce te-ai hotarat tu si deja au masina. E drept ca e problema ta cand o sa faci comanda, dar nu cred ca are rost sa astepti sa aflii o metoda de negociere. Trebuie sa fie si pentru tine pe undeva un Lancer.

Balacy
EVO I

Mesaj de Balacy » Dum Oct 05, 2008 10:35 am

Am dat si eu comanda acum 3 luni de un lancer 1.8 M/T alb . Sa inteleg ca mai am de asteptat dupa cate am citit pe forum . Intrebarea mea este CAT ?

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Dum Oct 05, 2008 11:04 am

QUOTE (Balacy)Am dat si eu comanda acum 3 luni de un lancer 1.8 M/T alb . Sa inteleg ca mai am de asteptat dupa cate am citit pe forum . Intrebarea mea este CAT ?

Pai in primu rind vezi ce scrie pe contract,la mine era specificat ultima decada a lunii septembrie,eu am dat comanda in 14 mai,acuma sintem in octombrie si inca n-a venit,al meu e 1,8 m/t invite rosu.

Balacy
EVO I

Mesaj de Balacy » Dum Oct 05, 2008 6:58 pm

QUOTE (Nahkri)QUOTE (Balacy)Am dat si eu comanda acum 3 luni de un lancer 1.8 M/T alb . Sa inteleg ca mai am de asteptat dupa cate am citit pe forum . Intrebarea mea este CAT ?

Pai in primu rind vezi ce scrie pe contract,la mine era specificat ultima decada a lunii septembrie,eu am dat comanda in 14 mai,acuma sintem in octombrie si inca n-a venit,al meu e 1,8 m/t invite rosu.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”