Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
Am oferit si informatii cat mai credibile posibil...restul e de la mine...adica glumele sau mistourile.
Una e gluma...cum e cea de mai sus...altceva e mistoul...care cand e, nu e din senin...
Probabil e si de la mediul in care lucrez, daca lucram la stat sau aveam vr-un sef comunist...eram mai elevat acum si mai finut.
Oricum ale mele sunt inofensive...sa le vezi pe ale altora... )
Legat de service si nu numai...sunt extrem de virulent...nu o sa-mi treaca asa curand...
Manusa aia...da mi se potrivesc mai multe manusi...nu ai tu de unde sti.
Tie care ti se potriveste ? Ti se potriveste vr-una ?
2dor, daca e cu motor ionic il iau cu ochii inchisi...lancer sa fie...
PS. Uitasem...Andrei, te intereseaza lancerul 1.8 ?
Una e gluma...cum e cea de mai sus...altceva e mistoul...care cand e, nu e din senin...
Probabil e si de la mediul in care lucrez, daca lucram la stat sau aveam vr-un sef comunist...eram mai elevat acum si mai finut.
Oricum ale mele sunt inofensive...sa le vezi pe ale altora... )
Legat de service si nu numai...sunt extrem de virulent...nu o sa-mi treaca asa curand...
Manusa aia...da mi se potrivesc mai multe manusi...nu ai tu de unde sti.
Tie care ti se potriveste ? Ti se potriveste vr-una ?
2dor, daca e cu motor ionic il iau cu ochii inchisi...lancer sa fie...
PS. Uitasem...Andrei, te intereseaza lancerul 1.8 ?
- zeus_anoxia
- EVO I
QUOTE (Cristi)Lancer 1.8 MIVEC M/T Intense 19,990 Euro DDP + 10 euro un breloc cu colt
?nt?lnire de gradul 3 ast?zi ?ntre mine ?i un reprezentant de v?nz?ri de la Iricad Gala?i. Acesta mi-a confirmat c? 1.8 Intense va ajunge undeva ?n jurul sumei de 20.000euro DDP (f?r? CVT) ?i c? vor ?ncepe livr?rile pe la ?nceputul lunii aprilie.
Am uuitat s? ?ntreb de breloc... poate data viitoare.
Cu stim
?nt?lnire de gradul 3 ast?zi ?ntre mine ?i un reprezentant de v?nz?ri de la Iricad Gala?i. Acesta mi-a confirmat c? 1.8 Intense va ajunge undeva ?n jurul sumei de 20.000euro DDP (f?r? CVT) ?i c? vor ?ncepe livr?rile pe la ?nceputul lunii aprilie.
Am uuitat s? ?ntreb de breloc... poate data viitoare.
Cu stim
- Valentin Litex
- EVO I
- Valentin Litex
- EVO I
Cateva caracteristici ale acestui model:
- modelele echipate cu motorul de 1.8 au servodirectie hidraulica cu pinion si cremaliera (spre deosebire de propulsorul de 1.5 unde apare caseta de directie asistata electric)
- este echipat cu sistemul MIVEC Dual VVT – distributie variabila atat pe admisie cat si pe evacuare
- viteza maxima este una din cele mai bune din clasa sa
- consum de combustibil foarte competitiv
- ofera placerea unui condus sportiv dar si a unei tinute de drum confortabile (in functie de tipul de suspensie ales)
- are una din cele mai bune valori ale puterii litrice pentru aceasta cilindree la un motor aspirat.
- capacitatea rezervorului este de 59L
- modelele echipate cu motorul de 1.8 au servodirectie hidraulica cu pinion si cremaliera (spre deosebire de propulsorul de 1.5 unde apare caseta de directie asistata electric)
- este echipat cu sistemul MIVEC Dual VVT – distributie variabila atat pe admisie cat si pe evacuare
- viteza maxima este una din cele mai bune din clasa sa
- consum de combustibil foarte competitiv
- ofera placerea unui condus sportiv dar si a unei tinute de drum confortabile (in functie de tipul de suspensie ales)
- are una din cele mai bune valori ale puterii litrice pentru aceasta cilindree la un motor aspirat.
- capacitatea rezervorului este de 59L
QUOTE (Valentin Litex)- ofera placerea unui condus sportiv dar si a unei tinute de drum confortabile (in functie de tipul de suspensie ales)
Adica tu vrei sa zici ca vor exista doua variante de suspensie ? Una "normala" si una "sport" ? Si ca o sa poti opta la achizitie pentru un anumit tip de suspensie ?
Sincer, ma cam indoiesc... de unde ai tu informatiile astea ?
Adica tu vrei sa zici ca vor exista doua variante de suspensie ? Una "normala" si una "sport" ? Si ca o sa poti opta la achizitie pentru un anumit tip de suspensie ?
corect!
deja se poate bate cu honda ...adica noul lancer cu ce are honda de ceva timp pe piata...peste 1 an nu se stie...
mitsu nu a mai excelat cu acest 1.8, asa cum a facut cu 1.5 cand din 2004 pana in 2007, raportul 109 CP/1.5l a fost cel mai bun.
1.8 144CP este suficient dar nimic extraordinar...pentru mitsubishi si performantele de acum e normal...
unele marci mai de kk au ajuns la 100CP/1L...
oricum e bine, decat deloc...
preturile sunt bune pe hartie...insa de ceva timp am realizat ca mai presus de aspect si cifre, nu prea exista masini ieftine.
cu 1.8 o sa vreau sa fac un drive-test, aici sunt chiar curios sa vad mai multe, nu neaparat cum se comporta pentru ca sunt convins ca trage bine si ca
cei 144CP ma vor da gata (de la 109CP) dar mai sunt si altele...maruntisuri.
PS.
Datele de aici sunt reale ?
http://www.mitsubishi-motors-europe.com ... ve%20MIVEC
Adica "Acceleration 0-100 km / h (sec) 10.2 - 12.3" ?
deja se poate bate cu honda ...adica noul lancer cu ce are honda de ceva timp pe piata...peste 1 an nu se stie...
mitsu nu a mai excelat cu acest 1.8, asa cum a facut cu 1.5 cand din 2004 pana in 2007, raportul 109 CP/1.5l a fost cel mai bun.
1.8 144CP este suficient dar nimic extraordinar...pentru mitsubishi si performantele de acum e normal...
unele marci mai de kk au ajuns la 100CP/1L...
oricum e bine, decat deloc...
preturile sunt bune pe hartie...insa de ceva timp am realizat ca mai presus de aspect si cifre, nu prea exista masini ieftine.
cu 1.8 o sa vreau sa fac un drive-test, aici sunt chiar curios sa vad mai multe, nu neaparat cum se comporta pentru ca sunt convins ca trage bine si ca
cei 144CP ma vor da gata (de la 109CP) dar mai sunt si altele...maruntisuri.
PS.
Datele de aici sunt reale ?
http://www.mitsubishi-motors-europe.com ... ve%20MIVEC
Adica "Acceleration 0-100 km / h (sec) 10.2 - 12.3" ?
- Valentin Litex
- EVO I
QUOTE (Geo)QUOTE (Valentin Litex)- ofera placerea unui condus sportiv dar si a unei tinute de drum confortabile (in functie de tipul de suspensie ales)
Pe varianta Invite va fi suspensia "normala"
In schimb pe variantele Intense si Instyle va fi suspensia "sport"
Pe varianta Invite va fi suspensia "normala"
In schimb pe variantele Intense si Instyle va fi suspensia "sport"
Sambata am fost la un test-drive cu noul lancer si am ramas placut impresionat.
ieri am primit si preturile pentru motorul de 1.8 ce va fi pus in vanzare incepand cu luna Aprilie 2008:
Lancer 1.8 MIVEC M/T Invite
15,538
18,490
Lancer 1.8 MIVEC M/T Intense
16,798
19,990
Lancer 1.8 MIVEC M/T Instyle
19,874
23,650
Sper sa va ajute, o zi cat mai buna:)
ieri am primit si preturile pentru motorul de 1.8 ce va fi pus in vanzare incepand cu luna Aprilie 2008:
Lancer 1.8 MIVEC M/T Invite
15,538
18,490
Lancer 1.8 MIVEC M/T Intense
16,798
19,990
Lancer 1.8 MIVEC M/T Instyle
19,874
23,650
Sper sa va ajute, o zi cat mai buna:)