Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
- andrei6510
- EVO I
- zeus_anoxia
- EVO I
- andrei6510
- EVO I
- Littlezolee
- EVO I
QUOTE (adisor35)da, se confirma. au ajuns preturile la dealeri. livrarea undeva in aprilie.
o intrebare ptr posesori: are cineva vreun lancer culoarea glacier silver sa puna niste poze?
am vazut un outlander culoarea asta si mi-a placut.
Au inceput dealerii sa accepte comenzi pentru 1,8 CVT? :shock:
o intrebare ptr posesori: are cineva vreun lancer culoarea glacier silver sa puna niste poze?
am vazut un outlander culoarea asta si mi-a placut.
Au inceput dealerii sa accepte comenzi pentru 1,8 CVT? :shock:
- andrei6510
- EVO I
Mai Cristi, n-am nimic cu tine, imi esti simpatic, dar de ce ne iei tu la misto? Indiferent unde, indiferent de tema.
Am inteles ca ai anumite nemultumiri legate de masina si/sau de vanzatorii ei din Romania. In unele aspecte sunt de acord cu tine, in altele te consider prea virulent. Asta e. Nu ti-am spus niciodata nimic.
Dar chiar incercam sa obtinem niste informatii credibile.
Are un prieten o vorba care cel putin jumatate ti se potriveste manusa: "la mistouri si pase cu calcaiul suntem campioni mondiali!"
Am inteles ca ai anumite nemultumiri legate de masina si/sau de vanzatorii ei din Romania. In unele aspecte sunt de acord cu tine, in altele te consider prea virulent. Asta e. Nu ti-am spus niciodata nimic.
Dar chiar incercam sa obtinem niste informatii credibile.
Are un prieten o vorba care cel putin jumatate ti se potriveste manusa: "la mistouri si pase cu calcaiul suntem campioni mondiali!"