Ce se pregateste pentru viitorul apropiat

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Johnelu
EVO I

Mesaj de Johnelu » Lun Mai 07, 2007 8:23 pm

Se aude ca incepind cu septembrie ajunge si pe la noi.

http://www.lancerproject.com/lancer/

andrei

Mesaj de andrei » Lun Mai 07, 2007 9:45 pm

Eu cel putin abia astept sa il vad live... :shock:

Johnelu
EVO I

Mesaj de Johnelu » Mar Mai 08, 2007 1:14 pm

Probabil vom vedea modelele entry level, adica fara GT si bineinteles fara EVO, din cele spuse de cei de la mcar incepind cu 2008 vor aparea si astea rele.

Incepe sa ma manince palma d-un BuyBack :idea:

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Sâm Mai 12, 2007 12:30 am

Vad ca la americani se vinde cam de o luna. Deja unii au inceput sa se plinga de ele, altii vind upgrade-uri de suspensie....

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Mar Iun 26, 2007 7:05 pm

Lancer e lancer si Evo e Evo, seamana dar nu rasar.

Nu putem sa le bagam in aceeasi oala - EVO este un Lancer cu steroizi la greu daca vreti.

Oricum masina pare OK. Chiar si la versiunile initiale va fi si multasteptatul diesel.

Johnelu
EVO I

Mesaj de Johnelu » Mar Iun 26, 2007 8:01 pm

iaca inca ceva detalii:
http://www.webwombat.com.au/motoring/ne ... lancer.htm

:arrow: DeBogdan
Imi cer iertare daca alaturarea celor doua cuvinte a generat o asa sensibilitate la matale, ce ce spui este evident, si nu cred ca cineva crede altfel. Nu am vrut sa spun decit ca nu o sa vedem EVO X prea curind. Cit despre oala nici nu poate fi vorba :!: Respect.

Uni spun ca o sa arate cam asa, io-s circumspect cind vine vorba despre franceJi .. ca nu pot sa le spun altfel http://www.leblogauto.com/2005/06/mitsubishi_lanc.html

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Mie Iun 27, 2007 8:57 am

In linii mari cam asa va fi masina. Interesant va fi ce se afla sub capota.

Astept cu interes sa-l vad; va veni in 2008 in mod sigur.

Si nu m-a deranjat absolut nimic, este bine sa existe opinii diferite, in felul asta este mai interesant.

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Joi Iul 05, 2007 2:51 pm

Salut la toata lumea, acesta e primul meu post. Am niste informatii de la un prieten care lucreaza la M Car legat de noul Lancer. La inceput cica ar fi doar 2 motoare diesel de 2.0 si 140 CP care e si pe Outlander, si un 1.5 care cred ca e cel de pe Colt de 109 CP. Motorul de 2.0 momentan nu se va aduce, nu stiu de ce dar asa mi-a spus tipul. Il tot intreb de preturi si modele dar nu stie sau nu vrea sa imi spuna. Pana la urma poate imi iau modelul actual ca a scazut cu 600 euroi.

woody
EVO I

Mesaj de woody » Joi Iul 05, 2007 4:47 pm

nu-mi place.... seamana un pic cu volvo din fata.. numa ca e mai incruntat.. arata mai modern si asta nu-mi place. Pare si mai instabila din punct de vedere aerodinamic fata de modelul mai vechi..e mai inalta.. mai butucanoasa.. NU-MI PLACE!

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Joi Iul 05, 2007 5:42 pm

Daca e sa luam asa direct, fata e de Volvo S40 si spatele de Alfa Romeo. Hai spatele e inspirat de la Alfa si asta e, dar fata aduce a un Galant de prin 2000 parca, tin minte modelul si asa de incruntat era. Mie imi place mai mult asta nou.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”