Tapiterii si plastice Noul Lancer

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
paul.todea
EVO I

Mesaj de paul.todea » Vin Ian 25, 2008 2:18 pm

nici nu mi-a trecut prin cap ca o sa sara toata lumea la gatul meu daca deschid topicul asta.Geo nu inteleg care e problema ca m-am legat de plasticele si de tapiteria noului lancer.In fond sunt urate si am zis un adevar.Daca pe tine si pe altii (fara suparare) nu va deranjeaza poate ca sunt sau vor fi unii pe care ii deranjeaza si ii intereseaza toate aspectele unei masini.Incepnd de la motor, aspect exterior si INTERIOR.Nu am pretentia sa fie materiale ca in audi sau passat, nici nu am spus asta, si daca cititi primul meu mesaj intrebam daca se pot modifica aceste elemente care pe mine ma deranjeaza fara interventii si costuri majore.Si nu conduc cu ochii in plafon, nici nu "ma frec cu mana de el" dar mai sunt si alte persoane care vor intra in masina nu doar eu.Intelegeti?Poate de felul meu sunt un perfectionist :wink: Si rog pe cineva care poate sa redenumeasca topicul in: tapiterii si plastice noul lancer.
PS. Mi-as lua audi(nu A3 ci A4) dar ca sa pun pe el tot ce este pe lancer ma duce in 40 de mii.Sper sa terminam cu cearta si cu off-topicul asta urias

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Vin Ian 25, 2008 2:32 pm

Mie nu mi se pare deloc plafonul din material ieftin, e ca la orice alta masina, intr-adevar fara burete sau alte fineturi, dar nu pot sa spun ca e urat sau ca deranjeaza.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Ian 25, 2008 2:43 pm

QUOTE (paul.todea)Si rog pe cineva care poate sa redenumeasca topicul in: tapiterii si plastice noul lancer.

Buna idee...vezi il poti redenumi si tu.

@Geo: Multumesc pentru raspunsuri, cam asa ceva vreau si eu de la o masina, dar la Mitsubishi inca nu e disponibila asa ca nu pot sa zic nimic inainte de drive-test.
Pana la urma acei 144CP la 1.8 litri nu sunt cine stie ce dar pot fi suficienti...depinde de curbele de putere/cuplu....puterea maxima vine mai tarziu...placerea si feelingul ar trebuie sa inceapa de cand se apasa pedala...
Si eu sunt foarte curios...mai depinde si de comenzi....sunt multe aspecte....

In fine, sa revenim la subiectul topicului...

andrei

Mesaj de andrei » Vin Ian 25, 2008 11:36 pm

Topic inchis, discutiile se pot continua aici.

LE: l-am deschis si pe acesta, sper ca unul din proprietarii noului lancer sa faca un feedback referitor la aceste probleme. :wink:

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”