Imi iau sau nu Lancer 2008?pls ajutor

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
MegaTone
EVO I

Mesaj de MegaTone » Lun Ian 14, 2008 2:24 pm

QUOTE (andrei)S-a deviat cam mult. Am mai vazut comparatii pe forum, dar niciodata pana acum n-am vazut "bag picioarele, imi iau aia". Ia-ti, fii sanatos si nu ne mai obosi cu fitele tale! Cred ca puteai sa iei o decizie inteleapta si fara threadul asta, citeai impresiile postate de cativa din proaspetii posesori, am vazut ca pe site-uri de prin afara stii sa citesti (sau cel putin tu asa sustii), eventual mergeai la niste test-drive-uri si luai de unul singur o decizie. Gandeste, e primul pas catre o viata sanatoasa! Esti penibil, "Rromanule".

In primu rand eu nu am scris asa ceva, nu vad unde sunt "fitzele" mele, ca am spus ca nu este fiabila? Pai nici nu este, nu inseamna ca daca voi sunteti posesori mitsu, e cea mai buna masina de pe planeta, iar despre atitudinea adminului...no comment, am vazut rromani mai civilizati ca el.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Lun Ian 14, 2008 3:19 pm

cum dracu a ajuns topicul asta s aiabe 5 pagini?

Geo
EVO I

Mesaj de Geo » Lun Ian 14, 2008 3:41 pm

Eu chiar nu stiu ce cauta topicul asta aici, si nu la "Diverse" sau "Alte marci"... e deja balacareala, vad ca agitatorii baga tare, si voi le cantati in struna... Mutati-l sau inchideti-l...

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Lun Ian 14, 2008 3:52 pm

Subscriu la propunerea lui Geo. Nu ajuta pe nimeni cu nimic acest topic.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Lun Ian 14, 2008 4:20 pm

Un nebun atunca o piata in balta si...noi ne aruncam sa o scoatem.

Mie nu mi se pare nimic penibil sau aiurea in posturile lu' MegaTone.
Sunt parerile lui si nu vad de ce atata incrancenare.

Timpul le va rezolva pe toate si va confirma/infirma cele scrise aici. :wink:
Asa e la inceput cand se discuta despre un model nou...foarte multe pareri diverse si contradictorii, incertitudini, presupuneri, dezamagiri si incantare.

Si pe masini.ro acum 1 an si mai bine, daca spuneai ceva de rau de Colt (ca astea erau mai multe), pfuuu...numai pocnitori, iti sareau toti in cap....)
Ulterior lucrurile s-au lamurit, s-a clarificat mai mult sau mai putin ce e ok si ce nu la masina...diferit de ce deranjeaza si ce nu....si de fiecare data cand aparea cate un posesor nou care avea curajul (trebuie sa ai curaj intr-o asemenea comunitate de pasionali) ...care avea curajul sa-si exprime anumite opinii mai putin roz referitoare la anumite aspecte...gasea raspunsuri clare si destul de unanime...chiar devenise plictisitor.

Multi luau foc la inceput cand cineva comenta ceva de rau despre Mitsubishi, inclusiv eu...dupa 1-2 ani...am inceput sa realizez mai multe, si de bine si de rau... :wink:

Adevarul e undeva la mijloc... :wink:

bafta!

Aky_1121
EVO I

Mesaj de Aky_1121 » Lun Ian 14, 2008 5:46 pm

Salut ...eu sunt cel care a deschis topicul nu mega...M-am intors acum din oras.Am fost la show-room la Mithubishi sa vad noul Lancer Sa va spun acu parerile mele de azi
1 Super masina..super interior preturi bune...arata belea
2 PE VARIANTA PE BENZINA NU PUN BODY-KIT..ADIK TOT ...SPOILER FATA PRAGURI...TOT CEEA CE FACEA DIN LANCER UN DESIGN ATRACTIV...ASA TAMPENIE DOAR LA MITHUBISHI AM GASIT
3 NU MA LASA SA PUN OPTIUNI...ALTA TAMPENIE...deci masina fara body-kit arata normal ...nu ma mai incanta atat de mult...am plecat dezamagit si enervat de la mithubishi sincer..adica ma obliga sa-mi iau diesel ca sa-mi puna praguri doamne ce tampenie...vreau sa stiu daca vi s-a intamplat si voua
3 m-am dus la seat...preturi imense...oferte foarte slabe...nimic interesant de ex un leon la 17 k fara jentii...dezamagitor
4 Am fost la ford ..Da frate aici firma adevarata ..oameni amabili ...+ masini si oferte adevarate...chiar am primit un discount de 850 de euro la un focus...asta imi place ...am scos un focus undeva la 13500 cu motr 1,6 b 100 cp super finut cu eleron ..inchidere...4 airbag...mp3 prea tare masina...foarte buna in banii astia...
Chiar nush ce sa fac...lanceru e prea mare pt 18 ani ,adica a aprcat tata passatu la mm langa el si sunt la fel nu mi-a venit sa cred dar au aceeasi lungime...iar faptu cu bodykit doar pe diesel CEA MAI MARE ABERATIE... Ce parere aveti...sincer eu sunt dezamagit chiar imi doream masina aia dar nu imi permit sa dau peste 20 pe diesel...+ ca tata nu o vrea ...fiind de parere ca e greu de condus pt unu de 18 ani fara pic de experienta datorita dimensiunilor

zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Lun Ian 14, 2008 5:59 pm

Aky, ai ajuns exact ?n situa?ia ?n care m? aflu ?i eu (Lance vs. Focus), e o decizie dificil?. Eu ?ns? nu m? gr?besc, mai a?tept motorizarea 1.8.

Aky_1121
EVO I

Mesaj de Aky_1121 » Lun Ian 14, 2008 6:06 pm

Apropo in condditiile aste nu e dificila...nu vine prea curand 1,8 la noi iar fara body kit arata naspa cauta pe net...iar despre focus daca nu iti iei pana in aprilie maxim nu mai gasesti ...lichideaza stocu ...si gasesti oferte bune mi-a oferit si discount de 1,400 pt un diesel ...tare masina...scaune sport multe la ea...configurata din afara totul sport ...la vreo 15-16...deci in urm 2 luni ori iti iei ori astepti focus 3 cu facelift cu 2000 mai scump...mie imi place asta de acu iar firma MIthubishi m-a dezamgit ,firma nu masina de retinut;)

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Lun Ian 14, 2008 6:57 pm

asa este
fara bodykit arata foarte naspa
ia-ti focus
da delete la forumul asta din favorites
drive safe

vvede
EVO I

Mesaj de vvede » Lun Ian 14, 2008 7:10 pm

QUOTE (Aky_1121)2 PE VARIANTA PE BENZINA NU PUN BODY-KIT..ADIK TOT ...SPOILER FATA PRAGURI...TOT CEEA CE FACEA DIN LANCER UN DESIGN ATRACTIV...ASA TAMPENIE DOAR LA MITHUBISHI AM GASIT
Body-kit-ul il poti pune after-market la dealer, la fel si proiectoarele

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”