Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
vvede
EVO I

Mesaj de vvede » Joi Ian 10, 2008 8:38 am

QUOTE (Hiama)In brosura scrie ca bara stabilizatoare este doar pentru modelul de 1.8 benzina si 2.0 d. Daca este si pe modelul 1.4 benzina atunci care este rolul adevarat al acestei bare. :shock:
Bara este doar pentru 1.8 si 2.0d! La 1.5 nu este disponibila. Rolul barei respective este sa intareasca sasiul pentru a creste comportamentul sportiv

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Joi Ian 10, 2008 9:14 am

QUOTE (Hiama)QUOTE (2dor)Pai bara aia de stabilizare se numete strut bar. In mare rigidizeaza caroseria, se poate pune o bara si in spate, si imbunatateste directia.

http://en.wikipedia.org/wiki/Strut_bar

In brosura scrie ca bara stabilizatoare este doar pentru modelul de 1.8 benzina si 2.0 d. Daca este si pe modelul 1.4 benzina atunci care este rolul adevarat al acestei bare. :shock:

Motorul de 1.5 nu are strut bar. Poza aia am gasit-o pe net si am pus-o pentru ca s-a mai intrebat de ea, cum arata, etc.

andrei

Mesaj de andrei » Joi Ian 10, 2008 4:36 pm

Lista preturi accesorii noul Lancer

legacyb4
EVO I

Mesaj de legacyb4 » Joi Ian 10, 2008 4:50 pm

Mda...se pare ca sunt totusi mai umane preturile fata de cele de la accesoriile vechiului Lancer. Un lucru bun in sfarsit.

MegaTone
EVO I

Mesaj de MegaTone » Vin Ian 11, 2008 12:09 pm

Pai si pretul senzorilor de parcare care este...sau nu vad eu bine in lista? :roll:
Cum arata sistemul de navigare...ca in poze nu am vazut decat cel multimedia.
My first post

zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Sâm Ian 12, 2008 8:04 pm

Salutare la to?i ?i bine v-am g?sit!!!

Inten?ionez s?-mi iau ?i eu un Lancer dar a? fi vrut motorizarea de 1.8 benzin?, ave?i idee cam c?nd vor ?ncepe s? le aduc??? Pe site ( www.mitsubishi-motors.ro ) nu apar nici pre?urile pt versiunile 1.8...

?ntrebare pt posesorii de "New" Lancer cu motorizarea 1.5 benzin?: Sunte-?i mul?umi?i de performa?e?? Mie mi se pare pu?in 110CP la ma?ina aia... Din p?cate nu prea am timp nici s? ajung la un dealer s? fac un test-druve s? m? l?muresc...

vvede
EVO I

Mesaj de vvede » Dum Ian 13, 2008 10:42 am

Salutare,
Spuneti-mi, va rog, varianta 1.5 Invite are guri de aerisire in spate? (ma refer daca are aerisire la picioare sau in spate - prin zona cotierei centrale din fata cum are Golful)
In pliante nu am gasit :oops:
Multumesc!

licurici
EVO I

Mesaj de licurici » Dum Ian 13, 2008 12:39 pm

Aveti idee daca se pot folosi unele dintre ele si pe Vechiul Lancer??
Ma refer la antifurt roti si proiectoare ceata!
Merci

Cip_
EVO I

Mesaj de Cip_ » Dum Ian 13, 2008 2:48 pm

QUOTE (zeus_anoxia)Salutare la to?i ?i bine v-am g?sit!!!

Inten?ionez s?-mi iau ?i eu un Lancer dar a? fi vrut motorizarea de 1.8 benzin?, ave?i idee cam c?nd vor ?ncepe s? le aduc??? Pe site ( www.mitsubishi-motors.ro ) nu apar nici pre?urile pt versiunile 1.8...

?ntrebare pt posesorii de "New" Lancer cu motorizarea 1.5 benzin?: Sunte-?i mul?umi?i de performa?e?? Mie mi se pare pu?in 110CP la ma?ina aia... Din p?cate nu prea am timp nici s? ajung la un dealer s? fac un test-druve s? m? l?muresc...

Salut,
Motorizarea 1.8 benzina urmeaza sa vina undeva prin martie-aprilie. Despre preturi nu-ti pot da informatii deoarece nici eu nu le-am primit la randul meu.

Si eu tot 1.8 vreau sa cumpar dar astept niste preturi. Sper sa fie undeva sub diesel in varianta inform.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Dum Ian 13, 2008 10:15 pm

QUOTE (vvede)Salutare,
Spuneti-mi, va rog, varianta 1.5 Invite are guri de aerisire in spate? (ma refer daca are aerisire la picioare sau in spate - prin zona cotierei centrale din fata cum are Golful)
In pliante nu am gasit :oops:
Multumesc!
Nu are guri de ventilatie in spate. Aerul ajunge in spate pe sub scaune, daca se seteaza clima sa sufle pe la picioare.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”