Vreau Lancer 2008 help
Aky_1121, fara suparare dar mai ai un topic deschis aproape pe aceiasi tema. In plus, daca o sa-ti faci putin timp si o sa cuati pe aici, o sa vezi ca sunt destul de multe pareri despre noul lancer. Trebuie doar sa citesti topicele respective si iti poti face o idee despre masina sau sa faci un drum pana la un dealer sa vezi cu ochii tai cu arata. Oricum, un drive test e cel mai bun sfat pe care ti-l pot da eu si oricare alt membru de pe acest forum.
Legat de plasticele din interior, la prima vedere si mie mi s-au parut a fi destul de urate de dar dupa ce am urcat in masina lui allexino, as zice ca mi-am schimbat un pic parerea. Nu mi s-au mai parut asa de "ieftine" ca prima data.
Rog un admin sa mute mesajele in celalt topic si sa-l stearga pe asta.
Legat de plasticele din interior, la prima vedere si mie mi s-au parut a fi destul de urate de dar dupa ce am urcat in masina lui allexino, as zice ca mi-am schimbat un pic parerea. Nu mi s-au mai parut asa de "ieftine" ca prima data.
Rog un admin sa mute mesajele in celalt topic si sa-l stearga pe asta.