Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Mie Oct 28, 2009 2:44 pm

Doamne,frate...absolut groaznic.... La mine se tine inca foarte bine

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Mie Oct 28, 2009 3:07 pm

QUOTE (Vibe @ Oct 28 2009, 03:37 PM) Ai rezolvat problema cu scartaitul? ... De vreo doua ori mi s-a intamplat si mie sa se auda cam asa... daca misc un pic de masa de la dvd spre pasager nu mai face...
Am rezolvat, scartaia un plastic de la imbinarea stalpului dreapta fata cu bordul. Nu stiu ce i-au facut, am rezolvat la Otopeni, la fostul Metro Otopeni. Mihai Serban este persoana care m-a ajutat si a fost foarte amabil.
Pana la el cred ca am fost de vreo 30 de ori prin diverse serviceuri, fara rezultat.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Sâm Noi 07, 2009 11:35 pm

Mersi frumos... o sa vad ce pot sa-i fac... macar stiu de unde provine zgomotul .

marius77
EVO I

Mesaj de marius77 » Mie Dec 09, 2009 8:29 pm

acum ca a venit frigul ,am si eu o problema
a mea este un diesel de 2 litri si vreau sa va zic ca dimineatza la 10 ,11grade imi sta turata de ma plictisesc si cred ca socul nu lucreaza cum trebuie,
normal cam cat tre sa stea turata?eu am stat si 10 minute langa ea si nu acoborat sub 1000 -1100 de turatii deloc
si pe dispay imi arata ca apa este cam pe la 60 de grade

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Mie Dec 09, 2009 9:07 pm

Daca stai pe loc, din cate stiu socul este posibil sa ramana tras. Daca o accelerezi dupa ce s-a incalzit de doua trei ori, dar incet inn 1500-2000 rpm, nu se aseaza imediat turatia la 750-800 rpm?
Sau dupa ce mergi putin cu ea, tot la 1000 rpm iti sta?

Ar putea fi din cauza climei. Incearca sa o opresti si vezi daca se aseaza turatia masinii.

conchistadorul
EVO I

Mesaj de conchistadorul » Joi Dec 10, 2009 1:22 am

cred ca alea 60 de grade sunt date la ochi, sau la intimidarea adversarului:). Mototul este cald cand linioara aia de temperatura este la mijloc, daca nu este la mijloc motorul este rece si din cauza asta sta turat.....o sa vezi ca daca oresti caldura scade si turatia....din proprie experienta motorul diesel se incalzeste full cam dupa 15 min de mers....daca sta pe loc la mine in 10 min imi arata motorul rece.....

asta se intampla la mea. nu stiu sa spun mai multe!!!

Tanaka
EVO I

Mesaj de Tanaka » Joi Dec 10, 2009 12:30 pm

QUOTE (conchistadorul @ Dec 10 2009, 01:22 AM) ..din proprie experienta motorul diesel se incalzeste full cam dupa 15 min de mers....daca sta pe loc la mine in 10 min imi arata motorul rece..

Corect!
motoarele diesel se incalzesc in mers, nicidecum la relanti...

marius77
EVO I

Mesaj de marius77 » Joi Dec 10, 2009 11:03 pm

am rezolvat problema azi in service.mi-a zis ca a avut un fir iesit si socul nu lucra cum trebuie
va multumesc pentru sfaturi!am o bataie de capcu cei din service ceva de speriat .eu va zic sa nu va plangeti de cei din romania ca astia din spania sunt total paraleli in ceea ce priveste mecanica.ei nu stiu decat sa compare cu alta si cum acici lancer-ul abia ce a inceput sa se vanda va da-ti seama ca daca ma duc la ei pt o problema am puso in fericire.va urez la totzi drumuri fara gropi si cat mai multi km.
P.S. as dori si eu un stiker cu mitsu sau ceva de genul asta. cum o pot rezolva?

apropo cand ajung cu ea in tara(bucuresti) o sa vad daca ne putem intanli cumva sa vb de una de alta,poate un gratar, o bere si ce mai este

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Lun Dec 21, 2009 3:17 pm

Salut,
Am un zgomot ciudat venit dinspre motor in momentul in care plec de pe loc, daca tin ambreiajul putin mai mult se aude un fel de huruit ascutit, as zice eu de la cureaua de distributie. Acelasi zgomot il aud si daca sunt in marsarier cu spatele in panta.
Ma gandeam sa le cer celor de la service sa imi verifice cureaua, poate o fi slabita.
A mai avut cineva astfel de probleme?
Multumesc.

radurin
EVO I

Mesaj de radurin » Lun Dec 21, 2009 5:53 pm

Mda,confirm si eu.

La mine nu apare la orice plecare de pe loc,doar cand fortez un pic si cu viteza 1 si in marsarier,in panta sau cand incerc sa o urc pe bordura cu rotile bracate.Cu viteza intai mult mai rar se aude,in special in marsarier.

Cu Loganul auzeam acelasi zgomot idiot,in aceleasi circumstante....momentan insa nu ma agit prea tare.

Radu

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”