Cum sa facem sa avem lumina in torpedo?
Materiale mecesare:
1. Lanterna cu intrerupator pentru dulapioare de la Ikea
2. 2 holtzsurubele
3. surubelnita
4. 5 minute timp
Se pozitioneaza lanterna cu ajutorul dublu-fix-ului cu care vine in cutie prin incercari repetate, intr-o pozitie in coltul stanga sus al torpedoului (vezi poza, nu in dreapta ca sa nu ne vina lumina in ochi), in asa fel incat sa se actioneze intrerupatorul la inchiderea torpedoului.
Se scoate lantrena din suport si se aplica holtzsuruburile.
Se poate folosi si ca lanterna in caz de navoie, prin scoaterea din suport.
Mult succes.
Daca gasiti metoda interesanta sau o adoptati, puteti sa-mi multumiti votand-o pe sotia mea (Kity) la un concurs pentru maniacele dupa pantofi:
http://www.concurs.benvenuti.ro/contest ... 90&rate=10
Se poate vota zilnic, pana la sfarsitul lunii.
Va multumesc si scuze de indrazneala dar ma bate rau la cap...ca oricare nevasta...
Iluminare Pentru Torpedoul De Lancer X
eu am pus ceva de genul asta luat de la Obi, tot pentru dulap era, are o banda adeziva de genul 3M.
este mai mica si cu leduri (nu stiu asta din poza cum e ca nu imi dau seama) si functioneaza cu 2 baterii de telecomanda, am lipit-o pe plafonul torpedoului si are o aripioara care il declanseaza cand deschizi torpedoul.
daca il uiti deschis se stinge singura dupa 30 secunde.
ar mai fi o alta problema de iluminare: butoanele de la geamuri la pasageri si chiar cele de la sofer, incluzand butoanele de reglaj oglinzi, blocare geamuri si incuiere usi.
black-out total.
ma gandisem sa caut o vopsea fosforescenta dar care sa fie si transparenta(un fel de lac) ca sa nu arate urat pe timpul zilei...
stie cineva vreun astfel de produs?
este mai mica si cu leduri (nu stiu asta din poza cum e ca nu imi dau seama) si functioneaza cu 2 baterii de telecomanda, am lipit-o pe plafonul torpedoului si are o aripioara care il declanseaza cand deschizi torpedoul.
daca il uiti deschis se stinge singura dupa 30 secunde.
ar mai fi o alta problema de iluminare: butoanele de la geamuri la pasageri si chiar cele de la sofer, incluzand butoanele de reglaj oglinzi, blocare geamuri si incuiere usi.
black-out total.
ma gandisem sa caut o vopsea fosforescenta dar care sa fie si transparenta(un fel de lac) ca sa nu arate urat pe timpul zilei...
stie cineva vreun astfel de produs?
Eu am ales alta varianta pentru a rezolva problema luminii din torpedou si anume am montat un modul cu 3 leduri.
Materiale folosite:
- modul 3 leduri de la Zextar
- fire
- contact care se foloseste le montat alarme (cel care se pune la capota masinii)
- banda dublu adeziva
Modulul cu leduri a fost montat cu banda dublu adeziva in partea din stanga-sus a torpedoului, iar alimentarea s-a facut de la un fir de + permanent pentru a avea lumina chiar si cand nu este contactul pus.
Materiale folosite:
- modul 3 leduri de la Zextar
- fire
- contact care se foloseste le montat alarme (cel care se pune la capota masinii)
- banda dublu adeziva
Modulul cu leduri a fost montat cu banda dublu adeziva in partea din stanga-sus a torpedoului, iar alimentarea s-a facut de la un fir de + permanent pentru a avea lumina chiar si cand nu este contactul pus.
- Fişiere ataşate
-
- DSC01902.JPG (799.71 KiB) Vizualizat de 6215 ori
-
- DSC01901.JPG (926.82 KiB) Vizualizat de 6202 ori
-
- DSC01907_resize.JPG (45.52 KiB) Vizualizat de 6186 ori