Noul Lancer = To Be Or Not To Be

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Sâm Mar 14, 2009 9:26 am

Cred ca era vorba de vreo 20 mil .
Mi s-au parut scumpe proiectoarele de lancer 2008 , vreo 10 mil cand le-am montat, fiind optional pe invite , iar dealer-ul ca sa faca o comparatie mi-a spus ca cele de clasic ar fi vreo 20 mil .
Manopera vreo 30 % din pret, normal .

Operatiunea de strans 3 suruburi de proiector necesita o mare pregatire tehnica si indemanare ce stau la baza unui mecanic foarte bine pregatit de altfel . Timpul de 2 ore si 30 min , cat a durat manopera( cel putin pe hartie ) e un timp record in cadrul service-ului , si da dovada inca o data de rapiditatea oamenilor care au trudit la montarea acestor proiectoare care necesita o atentie sporita la conectare , fiind prevazute cu o mufa care se conecteaza printr-un simplu clic la mufa existenta in cablajul masinii . Operatiune peste puterile si cunostintele noastre .
Garantia , care face obiectul acestei lucrari foarte ingenioase de montare a proiectoarelor , face ca tu un simplu om de rand , sa nu ai posibilitatea sa deteriorezi anumite componente ale automobilului si sa pui in pericol instalatia electrica a acestuia , prin efectuarea operatiunii la tine in garaj sau in spatele blocului dupa caz .
Daca faceti o medie intre orele lucrate si numarul suruburilor stranse , veti avea dovada seriozitatii si eficientei service-urilor mitsubishi motors . Deviza noastra este : " Ti-ai luat masina noua ? Hai in service "

Dusi cu capul frate ...

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Sâm Mar 14, 2009 9:42 am

QUOTE (BUGHY @ Mar 14 2009, 09:26 AM) Cred ca era vorba de vreo 20 mil .
....

Cred ca a depasit 20 meleoane. Si noi tot vorbeam acolo de preturi FARA T.V.A.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Sâm Mar 14, 2009 12:43 pm

Eu vorbeam de asta vara cand era euro mai mic . Acum daca s-a pastrat pretul in euro se duce undeva pe la 30 mil .

santto
EVO I

Mesaj de santto » Dum Mar 15, 2009 6:58 am

cu 1voi chiar nu va prindeti.................ma pe romaneste .....cand este vorba de casco preturile sunt mai mult decat majorate ...ca de , atunci e vaca de muls..... ...si am eu exemple cu revizia la megan si cat costa piesele .. parca este mercedes...

tu alege masina care iti place si lasa revizia ca tot pe acolo o sa vezi ca sunt toate ..ca de suntem in Romania tara tuturor posibilitatilor si mai ales a nesimtirilor maxime

vlad_ambro
EVO I

Mesaj de vlad_ambro » Dum Mar 15, 2009 2:42 pm

Din cate stiu eu 1.5 inform are 9 airbaguri, nu7. Corect, pe casco totul este altfel, si sunt marci mult mai scumpe decat mitsubishi, de exemplu opel. Nu mai comparati skode sau golf 4, ca la alea cu 5 milioane le faci motoru (metaforic vorbind)..sunt foarte ieftin de intretinut. Intr-adevar blocul de lumini la xenon la new lancer e 70 milioane.. In rest, gandeste-te ca de-aia exista topic "probleme new lancer"..ca sa scrie ce are masina, dar gandeste-te ca cei care nu au probleme nu scriu, ca nu au de ce, deci procentajul nu stii niciodata care e cu adevarat. Bineinteles, daca la toyota pe forum exista "probleme toyota" si nu posteaza nimeni niciodata...intr-adevar masina aia tre sa fie foarte buna. Bafta

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Dum Mar 15, 2009 6:11 pm

ca la orice masina pe care o conduci pe drumurile mirifice si pitoresti din romania iti apar "greierasi". Persoana care spune ca nu are greierasi dupa ce a condus cel putin vreo 2 luni pe zile intens mananca c.... (scuzati-mi expresia). eu unul am inceput sa nu mai bag in seama astfel de aspecte. ma uit la partea frumoasa frumoasa a masinii.

deci daca vrei o masina fiabila ca motor si o masina frumoasa la un pret acceptabil pt romania, lancer-ul este cea mai buna varianta

redbyst
EVO I

Mesaj de redbyst » Dum Mar 15, 2009 6:15 pm

DA... mai tare ma bagati in ceata.
Singura concluzie pe care o pot desprinde pana acum este ca daca vreau masina sportiva (sportivitatea Lancerului este discutabila) va trebui sa imi iau un Scaglietti 612 (fiind un fan comvins) ca sa am masina sportiva si 4 locuri (e preferata mea). Poate iese ceva la loto asta seara

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Dum Mar 15, 2009 6:49 pm

Unde ai numarat tu 9 airbag-uri ?
Sunt 7 : sofer , pasager dreapta , cortina stanga , cortina dreapta , lateral scaun sofer , lateral scaun pasager dreapta , genunchi sofer .
Vezi acum cate iti dau ?

vlad_ambro
EVO I

Mesaj de vlad_ambro » Dum Mar 15, 2009 7:28 pm

Nush cum e cu cortine etc...eu stiu ca sunt asa: 1 pe volan, 1 deasupra la torpedo, 1 pe stalpu fatza stanga, 1 pe stalpu fatza dreapta, 1 in scaunul soferului, 1 in scaunul pasagerului, 1 in stalpu spate dreapta, 1 in stalpu spate stanga, 1 sub volan la genchii soferului. 9 airbaguri

gabor13us
EVO I

Mesaj de gabor13us » Dum Mar 15, 2009 10:03 pm

QUOTE (vlad_ambro @ Mar 15 2009, 07:28 PM) Nush cum e cu cortine etc...eu stiu ca sunt asa: 1 pe volan, 1 deasupra la torpedo, 1 pe stalpu fatza stanga, 1 pe stalpu fatza dreapta, 1 in scaunul soferului, 1 in scaunul pasagerului, 1 in stalpu spate dreapta, 1 in stalpu spate stanga, 1 sub volan la genchii soferului. 9 airbaguri
intr-adevar scrie airbag si pe stalpul din fata si pe cel din mijloc dar e defapt un singur airbag....deci sunt 7 la numar

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”