Ba pe chestii foarte solide. Daca nu crezi, incearca sa afli cam ce trebuie pentru a alimenta minim 4 becuri de cate cate 20W strict prin electronica, fara un releu. Repet, se poate, dar majoritatea masinilor tot prin banalul releu merg, chiar daca is super electronizate acele masini.
Daca as avea la dispozitie un Lancer nou si as asculta exact cum face, as putea ajuta mai mult de atat. Dar eu am Classic. Care, binenteles ca are ditamai releu'. Dar masina asta e mai inapoiata, nu?
Sonor Semnalizare
Oook. Noah, ce putem invata din polemica asta? Ca masinile nu is chiar S.F.-uri si chiar nu au nu stiu ce tehnologie pe ele. Deja e maturizata, solutii tehnice super noi si revolutionare nu gasiti pe masinile din gama asta de pret. Si cateodata solutii simple si vechi sunt foarte eficiente in anumite locuri. Un banal releu de exemplu Un tranzitor de putere care ar putea inlocui cu success un releu cred ca costa mai mult de 1-2 relee. Asta cel putin la preturile pentru end-useri. La ce preturi cumpara producatorii de ECU si UCH-uri, e alta treaba.
Masinile si S.F.-uri doar pentru anumiti mecanici, si nu neaparat doar din tarisoara asta....
Masinile si S.F.-uri doar pentru anumiti mecanici, si nu neaparat doar din tarisoara asta....
- shadow2blade
- EVO I
- andreicepoi
- EVO I