Ce Varsta Au Posesorii De Lancer?

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Mar Mar 03, 2009 9:47 pm

Intrebarea mea e....care e cel mai tanar ?
Eu am 21. 'oi fi mezinu' forumului ?

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Mar Mar 03, 2009 10:09 pm

Inseamna ca eu sunt "batranu'" !

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Mar Mar 03, 2009 10:10 pm

Multi inainte, "batrane" Lasa k ai experienta. Ne inveti si pe noi astia mai tinerei

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mar Mar 03, 2009 10:22 pm

Cel mai tanar pe care il stiu eu e Andrei_pex , e sub tine shadow:).
Nu ar trebui sa mire pe nimeni ca segmentul de varsta e 30-35 ani. Cei mai tineri ( fara suparare ) prefera alt gen si alte marci ( nu dau exemple ca se polemizeaza iar ).
Si stiti si voi ce se prefera . Doar ca nu stiu ce pierd . Dar isi dau seama cand ajung la 30 ani sau aproape .

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mar Mar 03, 2009 11:00 pm

Am vazut acum citeva saptamini un posesor de lancer Classic de 2.0 (albastru) care sa tot fi avut la vreo 60 de primaveri. Asadar, pasiunea pentru masini "speciale" (ma scuzati da ma termin de ris de cind am citit asta) e la fel de mare indiferent de virsta.

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Mie Mar 04, 2009 2:35 pm

QUOTE (Marty @ Mar 3 2009, 11:00 PM) Am vazut acum citeva saptamini un posesor de lancer Classic de 2.0 (albastru) care sa tot fi avut la vreo 60 de primaveri. Asadar, pasiunea pentru masini "speciale" (ma scuzati da ma termin de ris de cind am citit asta) e la fel de mare indiferent de virsta.

Poate omul a avut Mitsubishi Lancer toata viata lui (sau macar dupa revolutie), n-ai de unde sa stii.
N-o fi Lancer-ul o masina "speciala", dar macar o japoneza speciala poate fi. Ca doar n-o sa tratam pasiunea pt Lancer la fel ca pasiunea pentru Corolla, nu? sau Yaris...ia sa o intreb eu pe colega mea, ce simte cand se suie in Yaris? Vreo mancarime pe undeva?

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Mie Mar 04, 2009 2:43 pm

QUOTE (Marty @ Mar 3 2009, 11:00 PM) Am vazut acum citeva saptamini un posesor de lancer Classic de 2.0 (albastru) care sa tot fi avut la vreo 60 de primaveri. Asadar, pasiunea pentru masini "speciale" (ma scuzati da ma termin de ris de cind am citit asta) e la fel de mare indiferent de virsta.

Io vineri am vazut unu iesind din serviceu de pe Expozitiei si vreo 60 e putin spus. Dar cred ca era numa' 1.6 si era gri.

NeGrutzY
EVO I

Mesaj de NeGrutzY » Mie Mar 04, 2009 3:21 pm

Din puctul meu de vedere varsta eu zic ca e mai putin importanta in ziua de azi.

Problema pe cae vi-o supun atentiei ar suna cam asa: Care este gradul mediu de inteligenta al posesorilor de lancer? Sau mai simplu, au trecut manelarii la Lancer?

Va rog a privi urmatoarele 3 poze:

Punctele forte ar fi:
-capota de evo pe tdi
-astuparea intake-ului de aer cu un girofar cu leduri
-crucea de dimensiuni "normale"
-toate la un loc

Disclaimer: Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu fac aluzie la nici un membru al forumului, nu am nimic cu posesorii de lancer. Doar imi pare rau cand vad asa ceva.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mie Mar 04, 2009 3:31 pm

Parca pe asta l-am vazut de vanzare pe autovit acu vreo doua saptamani.

vlad_ambro
EVO I

Mesaj de vlad_ambro » Mie Mar 04, 2009 3:50 pm

Nu stiu daca este de vanzare pe autovit respectiva masina, dar va pot spune ca este masina unui angajat al MCar Expozitiei. Personal, nu cred ca omul este cocalar, si nici nu cred ca genul asta de masina va ajunge ca regula pe mana manelistilor, de ce? Costa mult prea multi bani sa o impopotzonezi asa, de ex capota aia, am intrebat eu odata de ea, costa vreo 2 mii de euro, iar masina asta are tot ce se poate pune pe ea, inclusiv manerele de clante cromate, schimbator, frana de mana, absolut tot ce e in catalog. Nu vreau sa spun ca daca costa mult cocalarul nu si-o poate lua, doar ca cel veritabil nu va opta niciodata pt asa ceva, ci pt Bmw (e un ex) sau altceva, pentru ca vrea o marca cu traditie, si in principiu veritabilul cocalar are si bani, doar nu o sa ia o chelie de lancer ca sa se apuce el sa isi cumpere tot catalogu de piese si sa schimbe si capota. A mea, care e inform, deci cea mai ieftina, a costat 16.900 E, iar acum o saptamana, plimbandu-ma prin targ cu prietena pt a mai lua o masina, sh de data asta, ma uitam la toate m,asinile din vitan de curiozitate mai mult. Stiti ce puteam lua sh, cu 16 mii E? Bmw seria 5 2005 330 i 150.000 km. Ia faceti voi acuma calculu, cam ce si-ar lua respectivul tip de persoana despre care vorbim, lancer chel cu capace la 16.900, sau 5-ar full cu motor de 3000 cmc.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”