Lancer 2.0 Ralliart de la anul + Sportback

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Vin Oct 03, 2008 1:32 pm

Nu mai bea coktailul ala de proteine ca ti se umfla doar muschii si atat.
Te superi sau nu te superi ma doare undeva.
Tu nu ai inteles ca exista functia de modificare a postului tau sa chiar iti bati joc??? Banuiesc ca iti bati joc pt. ca mi-ai lasat impresia de baiat destept.
Cearta asta a mea care polueaza topicul se poate sterge.
Multumesc!

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Oct 03, 2008 2:23 pm

QUOTE (Street_Chisinau)Insa nu inteleg de ce in Ralliartul acesta este un computer mare in mijloc ?????
In Evolution X nui asa.
E simplu Lancer X.
Computeru ala mare din mijloc e o unitate multimedia care la noi in romania vine in dotarile lancerului impreuna cu tapiseria de piele.
Si arata cam asa:

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Vin Oct 03, 2008 2:49 pm

sunt relativ nou pe acest forum insa nu am putut sa nu remarc anumite aspecte si anume unii membrii nu prea se inteleg cu altii in primul rand din cauza "barierelor lingvistice".

propun sa se mai deschida o sectiune a forumului langa cea de "english corner".

mai precis cei care sunt de alta nationalitate si au alt profil lingvistic sa posteze intr-o sectiune speciala pentru limba oficiala a tarii din care provin. de asemenea, in acea sectiune sa se aplice si alte reguli decat cele pentru cei de nationalitate romana, cum ar fi
- respectul pentru ceilalti membri sa nu fie obligatoriu
- limbajul vulgar sa fie permis daca nu chiar obligatoriu
- poluarea forumului cu 5-6 posturi scrise unul dupa altul sa fie o conditie de baza pentru un topic
- membrul sa fie obligat la cel putin 10 flame-uri pe luna altfel va fi banat 10 zile
- daca este prins folosind semne de punctuatie in special pentru delimitarea propozitiilor in fraze sa ii fie suspendat contul
- daca foloseste o gramatica prea apropiata de cea corecta sa ii fie sters definitiv contul

asa ca intrebarea este: cand vom vedea un "Ungher Moldovinesc" ?

diablo_666
EVO I

Mesaj de diablo_666 » Vin Oct 03, 2008 3:20 pm

QUOTE (Apple)...dar ma calmez la gandul ca kitul de Ralliart va aparea tot in acelasi moment si pentru 1.8 (desi el exista ptr 1.8 si 2.0 benzina - se tot amana lansarea sa oficiala). Problema va fi cat de mare diferenta poate sa creeze pe un 1.8 acest kit, ca am asa o senzatie ca mai mult de 40 de CP nu va putea scoate (creca vreun 25 ar fi mai realistic sincer sa fiu).

Scuze ca deviez de la subiect :-D , dar as reveni putin asupra acestui kit Ralliart pt. 1.8. Chiar exista? Ai informatii din interior? Ar merita pentru 25 de caluti si un mic plus de cuplu, dar oare care va fi pretul, daca sare de 1000-1500 de Euro nu ma bag... Au aparut astfel de kituri pt. Lancer classic? Daca da, cu ce performante si costuri? Ar fi bun macar sa compenseze ce mananca aerul conditionat, marturisesc ca de cand s-a facut mai rece si nu mai folosesc aerul prea mult, chiar imi place cum zburda masinuta.

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Mar Ian 27, 2009 7:19 pm

La pretz e avantajos,din pacate doar un usa http://www.mitsubishicars.com/MMNA/jsp/ ... ?loc=en-us 26185 dolari,e oferit ca cea mai scumpa varianta de lancer nu separat ca evo.

http://www.mitsubishicars.com/MMNA/jsp/ ... ?loc=en-us la aspect e ok,dar am observat ca in interior nu apar modificarile din bord de la ultimele modele de lancer.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”