Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mie Oct 15, 2008 5:28 pm

Cum ar fi sa pun eu un anunt pe un site de gay si sa dau numaru' de tel. a lu' fecioru asta? :-D

L.E.: Lasa ca i-am facut altceva.

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Joi Oct 16, 2008 1:20 pm

Sa traiasca domnu' moderator ...fara "numar", fara "numar"

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Joi Oct 16, 2008 2:37 pm

QUOTE (catalin)Telefon 89.89.989

Asta e caterinca sau ce?

LE: Acum am vazut , se simte mana lui Marty...

deftis68
EVO I

Mesaj de deftis68 » Sâm Oct 18, 2008 2:35 pm

nu va inteleg sincer la ce va asteptati la off road este masina de asfalt,si pana la urma masina merge atit de fin ca ni se pare ca mereu are probleme ,este o masina fiabila docila si nu te lasa la greu probleme iti faci daca vrei dai in ea de zici ca este evo si ai sa gasesti raspunsuri la toate neajunsurile al meu lancer are 102000 de km si nu are pic de joc sau zgomote dar trebuie sa o exploatezi in limite normale nu sa te dai la linii sau mai stiu eu ce

popic82
EVO I

Mesaj de popic82 » Vin Oct 31, 2008 12:30 am

Una peste alta , cu scartaiturile astea pana va dati seama de unde e o sa apara alta si tot asa.Una buna de tot este ca mie mi s`au cam imuiat lateralele de la scaunul meu(scaunul soferului). Zici ca este o bucata de carton de impachetat cadouri, care incepe sa prinda o curba fina sau sa isi modifice forma , are tendintza de a se presa iar tapieria scaunului sa ramana "in aer" ! revenind la prima precizare cu "un sunet" am fost fericitul de a nu avea probleme de genu nici la torpedou si nici in usi ! ce ma dispera e placa aia de 2 lei din spate si placutzele , si cum ziceam mai nou lateralele scaunului stanga ! o zi buna si cat mai putin necazuri ! (pacat de frumusetzea ei

New Lancer 1.5 Invite

laudia1975
EVO I

Mesaj de laudia1975 » Vin Oct 31, 2008 8:54 am

Placa "de 2 lei" este o placa de HDF (High Density Fibre) cu o fata lucioasa. Avantajul acestei placi e ca anuleaza toate denivelarile data de corpurile aflate sub ea si ajuta la manipularea facila a bagajelor grele. Este destul de rezistenta suportand 40kg pe cmp. Eleganta se poate up-grada cu o cuva din cauciuc (cca 100 euro) care e f usor de curatat, protejeaza si sub-boofer-ul si poti arunca si "carpeta" care sa fiu sincer nu prea rezista la uzura, la frecari s.a.m.d.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Oct 31, 2008 10:42 am

QUOTE (laudia1975)Placa "de 2 lei" este o placa de HDF (High Density Fibre) cu o fata lucioasa. Avantajul acestei placi e ca anuleaza toate denivelarile data de corpurile aflate sub ea ... Este destul de rezistenta suportand 40kg pe cmp.

Piesa de rezistenta a masinii!
Dar e foarte utila cand cara omu' porcu de la tara, sa reziste nene si daca porcu e viu sa nu sufere de la denivelari.
Cum s-au gandit japanezii astia la tot.

thor
EVO I

Mesaj de thor » Vin Oct 31, 2008 10:46 am

High Density Fibre?.....noi pe aici ii spunem...."placaj"

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Oct 31, 2008 10:55 am

QUOTE (thor)High Density Fibre?.....noi pe aici ii spunem...."placaj"

O idee pentru dealeri...Optional 1 buc. High Density Fibre rezistenta la 40kg/cmp. - 240 euro fara TVA

Iar standard, pusa o bucata de carton ca nu sunteti in stare sa apreciati tehnologia ba taranilor!

)

thor
EVO I

Mesaj de thor » Vin Oct 31, 2008 11:21 am

...cu conditia ca pe aia de carton sa puna sigla Mitsubishi iar pe aia de "placaj" sigla Ralliart...

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”