Rugaminte

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Sâm Iul 05, 2008 11:01 pm

.............

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Dum Iul 06, 2008 8:06 pm

Era un fel de a spune...
Mijloacele mentionate de tine... le-am folosit... fara folos...
Mai asteptam.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Dum Iul 06, 2008 10:05 pm

Salut Bogdan!

E ok!
Hartile de la Navteq sunt OK.
Important e sa livreze update-uri, sa fie accesibile...

Pana apar hartile RO pentru lancer, tehnologiile continua sa se dezvolte...

http://www.microsoft.com/windowsautomotive/default.mspx
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa286536.aspx

Manolaki$$
EVO I

Mesaj de Manolaki$$ » Lun Iul 07, 2008 10:49 am

QUOTE (2dor)S-a dezbatut acest subiect pe forum, trebuie doar sa cauti...Raspunsul este NU, nu exista harta Romaniei.
se pare k degeaba sa infintat acest site atata timp cand exista raspunsuri de genul tau dar iti multumesc pentru promtitudine....daca ai pe viitor un raspuns la fel de pertinent ....sa ma anunti....Multumesc!!!

Manolaki$$
EVO I

Mesaj de Manolaki$$ » Lun Iul 07, 2008 10:51 am

QUOTE (ALX_MCD)Salut. E foarte posibil ca CD-ul cu harta Romaniei sa fie disponibil pana la sfarsitul anului curent. In mod sigur veti fi tinuti la curent cu aceste date de catre departamentul nostru de marketing. :wink: :wink: Multumesc!!!Astept un beep de la tine cand este gata....Numerele de telefon nu sunt pe naspa...

Manolaki$$
EVO I

Mesaj de Manolaki$$ » Lun Iul 07, 2008 10:57 am

QUOTE (COObra)aici este o problema mare
o are (sau a avut-o ca nu mai stiu cum a ramas) si un amic la subaru.
ti se incaseaza bani pe o dotare a masinii care nu te poti folosi de ea.
vi s-a comunicat ca nu puteti folosi gps-ul in romania, inainte de achizitia masinii?
daca nu atunci nu inteleg de ce nu sunati la opc ....daca da, sa fiti sanatosi.
de curiozitate cat a costat ca optiune?.....eu am dat 400 roni pe un gps. care pariez ca e mai destept ca orice gps de masina.....si se updateaza moca de pe net
:roll: crezi k atunci cand achizitionezi un model de genul acesta cu tot ce trebuie peste(eleron paraguri carboane si mai altele adica barii portbagaj si un portbagaj totul de la Mitsu) sa fim seriosi cine se mai uita la acest amanunt...si sa nu uit am avut norocul sa se strice barca la noi la Romani si sa am masina in 13 zile(pare o zi cam ghinionista)Credema ca nu stiam cum sa o iau mai devreme de akolo....Merci pentru raspuns111 :wink:

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Lun Oct 13, 2008 2:02 pm

Unde anume nu ajungi fara gps in Romanica? :-(

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Lun Oct 13, 2008 3:08 pm

faza cu OPC-ul e buna, l-ar forta pe dealer sa comanda harta de la navteq mai repede, problema este ca sunt multi care au masina pe firma si atunci nu mai pot apela la OPC ci trebuie sa se adreseze unei instante judecatoresti.
sunt convins ca daca ar fi 10 reclamatii la OPC s-ar schimba treaba... hartile exista pe piata, probabil navteq nu tebuie decat sa le "translateze" in sistemul lor.

thor
EVO I

Mesaj de thor » Lun Oct 13, 2008 6:46 pm

QUOTE (Cristian Todea)Unde anume nu ajungi fara gps in Romanica? :-(
Pana la un punct ai dreptate...totusi gasesc ca e absolut penibil pentru o firma care se doreste serioasa sa se laude ca livreaza in dotarea de varf receptor GPS si sa nu furnizeze hartile tarii respective.Punct.

jules
EVO I

Mesaj de jules » Mar Oct 14, 2008 12:49 pm

QUOTE (Manolaki$$)QUOTE (2dor)S-a dezbatut acest subiect pe forum, trebuie doar sa cauti...Raspunsul este NU, nu exista harta Romaniei.
se pare k degeaba sa infintat acest site atata timp cand exista raspunsuri de genul tau dar iti multumesc pentru promtitudine....daca ai pe viitor un raspuns la fel de pertinent ....sa ma anunti....Multumesc!!!

No ma ! Acu sa ma scuzi si tu pe mine ca ma bag.. Dar daca 2dor ti-a spus doua lucruri importante si la obiect, de ce raspunzi atit de frumos ?
Ti-a spus: s-a mai discutat pe forum si ca trebuia sa cauti. De obicei cam asta ar fi primul pas cind doresti sa afli ceva. Chiar daca abia ai intrat pe forum. Nu-i bai. Aici chiar nu iti da nimeni in cap pentru asa ceva. (in alte parti iei warning scurt pe acest motiv, nu ca ar fi mare chestie. )
Si ti-a mai spus: NU ! Deci, omul stiind ca s-a mai discutat subiectul, ti-a dat raspunsul scurt si la obiect.

Si te inteleg ca acest raspuns nu iti convine, pentru ca ti-ar fi placut sa fie unul pozitiv. Dar na.. Nu totul e roz azi ...

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”