Un minus mare pentru noul Lancer X 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Vin Oct 10, 2008 7:39 pm

Ba frate, si eu am avut posturi sterse si alte rafuieli pe aici . Majoritatea dintre ele le-am sters chiar eu , asa de fair play .
Dar tu prea stai cu pizdets in gura . Una, doua, pizdets pizdets ....
O insemna ceva pentru tine , dar pentru noi inseamna altceva ce vad ca nu prea ai parte . Mai mult in gura decat in ....

Daca ai dusmani si nervi uitate-n jur si vezi cati pereti ai in camera . I-ai vazut , gata ? Acum incepi si da cu capul in fiecare si iti vei reveni si vei scapa si de nervi . Dupa care o sa vb iar linistiti aici despre bolidul tau si aerul din roti .

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Oct 10, 2008 9:39 pm

QUOTE (Street_Chisinau)Tocmai neai convins tocmai neai convins tu esti nebun wai cix sau te faci ? eu juma de ora am scris in doua rubrici si imi spui mie ca tocmai tea convins ce fel de om sint sa te vad eu cind tiai gasi tu dimineata in fata blocului toate 4 roti la masina taiate . sa vad eu atuncea ce criza de nervi vei avea .
Ba, dar tu parca ai sters-o de pe forum .. sau te mai retine ceva. Drum bun sa ai.

LAV77
EVO I

Mesaj de LAV77 » Sâm Oct 11, 2008 9:15 am

QUOTE (Street_Chisinau)PIZDETS CAREI PIDARUL CARE MIO STERS TOT CE AM SCRIS IN PIZ...A LA MASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAM ZAIBIT !!!!!!!!!!!!!!!! PIDARASULE ! SA NU TI SE SCOALE P...A .

Daca tot te dai pe forumuri nu inteleg de ce mai intrebi cine ti le-a sters...vezi de vre-un moderator . Imi pare rau ca n-am apucat sa vad ce-ai scris de in sfarsit cineva te-a oprit . Acum serios vorbind tu n-ai vazut ca ai scos din minti pe toata lumea? Era evident ca ti se vor sterge posturile. Ba mai mult eu ziceam ca iei si ban.

QUOTE (Street_Chisinau)Tocmai neai convins tocmai neai convins tu esti nebun wai cix sau te faci ? eu juma de ora am scris in doua rubrici si imi spui mie ca tocmai tea convins ce fel de om sint sa te vad eu cind tiai gasi tu dimineata in fata blocului toate 4 roti la masina taiate . sa vad eu atuncea ce criza de nervi vei avea .

La voi acolo treaba e treaba nu? Adica cum indrazneste careva sa se ia de tine??? Da' ma mir ca va limitati la cauciucuri...adica de ce sa nu-l "tai" direct pe cix. Revin la ce-ti mai spuneam...lasa dracului cocktailul de proteine ca de la ala numai muschii iti cresc.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Oct 11, 2008 9:23 am

baieti da voi chiar va agitati... ignoratil si nu va mai posta... sincer deja mi se pare o joaca/prostie... si despre cauciucuri taiate era altceva - nu se referea direct... :!:

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Sâm Oct 11, 2008 9:36 am

QUOTE (zimbet)baieti da voi chiar va agitati... ignoratil si nu va mai posta... sincer deja mi se pare o joaca/prostie... si despre cauciucuri taiate era altceva - nu se referea direct... :!:

Clar n-are rost sa te certi cu el ca n-ai cu cine,tre ignorat si lasat in pace,dar nu cred ca asta va opri posturile lui ca oricum posteaza aproape pe orice topic si aproape tot timpu vorbeste aiureli,avind in vedere insa ca a incalcat citeva reguli ale forumului respectiv:

1. mitsu.ro se vrea sa fie in primul rand o comunitate a fanilor Mitsubishi din Romania si nu numai. Regula de baza a acestei comunitati este respectul pentru ceilalti membri. Va rugam deci sa va tratati partenerii de discutii cu tot respectul cuvenit.

2. Folositi cu incredere functia Search sau Google Search (se gaseste in partea din dreapta sus a forumului) inainte de a deschide un subiect nou. Este foarte probabil ca subiectul sa mai fi fost discutat.

3. Nu cenzuram automat cuvintele dure si obscene. Totusi, va recomandam sa nu le folositi.

4. Va recomandam sa postati lucruri de calitate si sa nu faceti o pasiune din a posta doar de dragul de a posta. In posturile dvs. va rugam sa fiti cat mai la obiect. Nu abuzati de smile-uri a.k.a. emoticons, zambareti, mascarici.

Eu zic ca ar merita un ban.

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Sâm Oct 11, 2008 9:42 am

..............

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Sâm Oct 11, 2008 11:22 am

Bughi eu cu tine nici nu am ce vorbi.

Cix sa stii ca ai o lepadatura da nu masina. Si dute si iti cauta in sfirsit o femeie frumoasa ca nu se mai poate asa cu tine .

" Imi pare rau ca n-am apucat sa vad ce-ai scris de in sfarsit cineva te-a oprit Laughing " Wai omule eu nam scris timpenii , dar daca vrei sa vezi ce am scris iti scriu aicea :

Am scris despre problema cu amortizatoarele care iarasi revine dupa ce leam schimbat pe garantie acu la 1000 de km.
Zgomotul cela despre care va tot vorbeam cind in sfirsit il gasisem si era de la amortizatoarele celea . Apoi au trecut de atunci 888 de km si el iarasi isi face aparitia .
De aicea reese ca imi voi schimba amortizatoarele din urma la fiecare 1000 de km pina i se termina garantia.
Apoi voi fi nevoit sa imi cumpar niste amortizatoare adevarate de la Boch Germany nu Austria.
Ian uitativa si pe la voi ma refer la cine are Lancer X. Incercatio pe un drum mai rau si mergeti in neutra si stingeti muzica precis trebuie sa aveti si voi acest zgomot numai ca la unii poate sa fie mai puternic auzit si la altii mai slab auzit , dar care e auzit.
Aceasta e iarasi o foarte mare problema. Pentru ca am auzit zgomotul acesta si inca la 2 Lanceruri X care stateau descarcate in fata cind neam plimbat sa facem difderenta de zgomot.
Despre asta am scris domnilor mitsomani.

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Sâm Oct 11, 2008 11:28 am

" La voi acolo treaba e treaba nu? Adica cum indrazneste careva sa se ia de tine??? Da' ma mir ca va limitati la cauciucuri...adica de ce sa nu-l "tai" direct pe cix. "

Eu iam facut lui domnul cix o diferenta ca sa inteleaga cum sar afla el in pielea mea .
Doamne fereste nu lam amenintat cu nimica sa so fi poate inteles asa. Sorry cixule .
Cix culoarea argintie e mai frumoasa decit albastra trecuta de vreme. si care nu capteaza atentia nimanui . A mea si ziua si noapte imi capteaza sute de atentii insa tu cu a ta trebuie sa te dai jos din ia si sa strigi in gura mare : Aaaa eu am Mitsubishi LAncer X si doar atunci se va uita cineva in directia de linga tine caci acolo eram eu Lancerul meu argintiu.

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Sâm Oct 11, 2008 11:34 am

Zimbet nu uita ca si tu esti din Chisinau .

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Sâm Oct 11, 2008 11:42 am

Nahkri
" Clar n-are rost sa te certi cu el ca n-ai cu cine,tre ignorat si lasat in pace,dar nu cred ca asta va opri posturile lui ca oricum posteaza aproape pe orice topic si aproape tot timpu vorbeste aiureli "

Si chiar postez eu , aiureli ?
Tot ce am scris si scriu sint aiureli ?
Poate pentru tine sint , ca nu pricepi nimic in defecte si ce inseamna asta masina . A domnul nahri ?
Chiar ma pui la indoiala .
Nahri:
" avind in vedere insa ca a incalcat citeva reguli ale forumului respectiv:"
Ei si ce daca am incalcat citeva reguli ? Nu vam injurat de tara si de mama.
Da vam amuzat oleaca. Cred ca nu a stricat nimanui aceasta ?
Mam invatat si a scri cu ortografie deamu.

Nimeni nu va va spune despre tot si despre toate. 50 % din ce am scris au mai fost spuse lucruri de prin cartile de soferie scrise de oameni profesionisti. Si despre oameni profesionisti in treaba lor , care au lucrat pe autobuze , tiruri, deplasari si si au impartasit experientele lor.
Asa ca nahri nu indrazni sami spui ca eu am scris numai timpenii , aratimi unde si hai sa discutam pe tema data .

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”