Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
QUOTE (mihai catalin)probleme la cutia de viteze,cand schimb viteza de la 1 la 2, agata, ce credeti ca ar putea avea?Daca nu haraie si nu vibreaza, se poate rezolva de la sine dupa o perioada de rodaj. Poate fi un montaj mai strans, cu "joc tehnologic" la limita inferioara. Propun sa nu te grabesti spre service.
- mihai catalin
- EVO I
QUOTE (allexino)am o mare problema: dupa 11.000 de km parcursi cu masina din semnatura maciulia schimbatorului de viteze se invarte de parca e un titirez. Nu ma asteptam sa apara defecte de fabricatie asa repede la o masina de 18.000 de euro. Mai are cineva problema asta? Vedeti vreo rezolvare?
Pot fi doua probleme: ori este stricat filetul de pe manerul schimbatorului, ori nu este strans suficient de tare.
Capatul schimbatorului este infiletat pe maneta metalica. Incearca sa il mai invarti inca o tura, se va mai strange. Filetul de pe capatul schimbatorului este din plastic sau teflon, deci ai grija sa nu se taie filetul.
Eu am avut aceeasi problema dupa ce l-am schimbat, din cauza ca nu il infiletasem suficient.
Succes.
Pot fi doua probleme: ori este stricat filetul de pe manerul schimbatorului, ori nu este strans suficient de tare.
Capatul schimbatorului este infiletat pe maneta metalica. Incearca sa il mai invarti inca o tura, se va mai strange. Filetul de pe capatul schimbatorului este din plastic sau teflon, deci ai grija sa nu se taie filetul.
Eu am avut aceeasi problema dupa ce l-am schimbat, din cauza ca nu il infiletasem suficient.
Succes.
- decebal12345
- EVO I
ideea este ca deseori conduc sportiv si ma deranjeaza cand schimb rapid vitezele pentru ca atunci cand vreau sa schimb in 2 sau 4 imi aluneca mana si ratez schimbarea de treapta. Am incercat sa il infiletez/desfiletez dar se pare ca se invarte in gol. Oricum, pe 15 august sunt programat la revizie si voi rezolva si problema asta.
Apropo pt Lancer 1.5 MT revizia de 15.000 este 7 mil. aici la dealerul din GL. Oare asa e peste tot?
Apropo pt Lancer 1.5 MT revizia de 15.000 este 7 mil. aici la dealerul din GL. Oare asa e peste tot?
- mihai catalin
- EVO I
- mihai catalin
- EVO I