Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
moro
EVO I

Mesaj de moro » Joi Iul 07, 2016 6:42 pm

Verifica si bucsile de la bara stabilizatoare spate...asta daca masina este dotata cu asa ceva. Poate vor fi persoane care spun ca bat apa in piua cu aceste bucsi, dar in cazul meu de acolo venea zdronganitul asa cum il descrii tu.

santto
EVO I

Mesaj de santto » Mie Oct 05, 2016 6:41 pm

am ajuns si la service cu masina.
au gasit si am schimbat bucsi fata si spate bara stabilizatoare.
reparatia s-a facut la reprezentanta cu piese originale (culmea...... made in Japan) . pret total 230 ron . timp de lucru 1-2 ore .
masina este minunata acum.

tyty
EVO I

Mesaj de tyty » Joi Oct 06, 2016 7:08 pm

Referitor la problema cu ABS-ul de mai sus, inca nu am rezolvat nimic. Ideea e ca am observat ca apare atunci cand e masina parcata pe piatra, iau mai mult de volan si merg cu spatele, toate astea in acelasi moment. Eu tot ma gandesc la un senzor sau cablaj ceva. Pareri? Mersi

Mandela
EVO I

Mesaj de Mandela » Sâm Noi 26, 2016 6:16 pm

Salutare. Am si eu o problema cu mitsu a mea: azi cand am fost sa schimb anvelopele am vazut ca era ulei pe jos si cand m-am uitat mai bine am vazut ca era de la filtrul de ulei care l-am schimbat anul trecut(am facut fix 6k km de atunci). Intrebarea mea e ce marimi trebuie sa aibe filtrul de ulei ca sa se insurubeze cum trebuie acolo sa nu mai am probleme pt ca pe epiesa.ro(nu stiu daca am voie sau nu sa fac reclama) sunt mai multe dimensiuni si nu stiu ce sa aleg.Multumesc

Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Sâm Noi 26, 2016 7:58 pm

Salut,
vezi ca la categoria filtre, ai unul OE Mitsubishi.
Ala e Original Equipment. Poti sa il iei pe ala , sau doar sa iei dimensiunile si sa iei alta marca .
bine inteles, oricand poti merge la un magazin specializat (ex. Norauto, Augsburg) si iti dau exact ce trebuie.

numai bine,

Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Sâm Noi 26, 2016 7:58 pm

Salut,
vezi ca la categoria filtre, ai unul OE Mitsubishi.
Ala e Original Equipment. Poti sa il iei pe ala , sau doar sa iei dimensiunile si sa iei alta marca .
bine inteles, oricand poti merge la un magazin specializat (ex. Norauto, Augsburg) si iti dau exact ce trebuie.

numai bine,

Mitsumata
EVO I

Mesaj de Mitsumata » Vin Feb 03, 2017 1:11 pm

Help!
Am si eu problema cu ABS + ASR. Am fost la mecanic, nu a gasit nimic, doar codul de eroare. ABS-ul nu functioneaza. Pompa ABS nu raspunde. Parerea lui ca trebuie schimbata unitatea ABS, problema s-ar putea sa fie si la un circuit din interiorul acestuia.
Masina are 57.000 de km e din 2008, sunt primul proprietar. Nu pot sa cred ca pompa e de vina. Urmeaza probabil un test si la Brasovin 2 saptamani.
Pareri?
Mersi

suca117
EVO I

Mesaj de suca117 » Mie Mai 17, 2017 11:38 pm

Salutare !
Despre plasticul de pe bord
Cat de rezistent este la soare.
A avut cineva probleme cu el vara ?
Daca este mai bun decat cel moale de la alte marci ?

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Mai 18, 2017 12:48 pm

Eu am masina de 6 ani jumate si nu am avut probleme. Deobicei vara folosesc parasolarul ori de cate ori o las in soare chiar si pentru o ora. Sa stii ca la astea cu plastic dur nu prea apar probleme in schimb la masinile cu bordul moale am vazut multe exfolieri.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Vin Iun 16, 2017 11:02 am

Salutare,

De aproximativ 1000km tot aud zgomote la puntea fata care s-au accentuat treptat, la o inspectie vizuala in parcare am observat ca amortizorul dreapta fata e curs. Cel mai probabil trebuie sa schimb ambele amortizoare pe fata care m-au tinut 97.000km. Am cercetat siturile de piese auto si am vazut ca pretul unui amortizor pleaca de 350RON iar unul original costa 1150RON.
Cel mai probabil o sa aleg ceva aftermarket, ce imi recomandati?
Odata cu amortizoarele mai trebuie sa schimb si alte piese(flanse, rulmenti, etc)?
Sunt tentat sa mai merg asa 3.000-4.000km pana in toamna la revizie, oare rezista?

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”