Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
De ce nu incercati sa imbracati din nou nuca schimbatorului cu piele? Mai mult de 50 ron nu are cum sa fie la atelierele care se ocupa cu retapitarea scaunelor auto....si puteti pune o piele mai groasa care sa tina mai mult. Eu mi-am refacut-o pe a mea de 3 ori pana acum...pielea de pe ea se toceste si se gaureste de la transpiratie.
Puteti sa faceti, de asemenea, si mansonul de la schimbatorul de viteze
Puteti sa faceti, de asemenea, si mansonul de la schimbatorul de viteze
- Scottishman
- EVO I
QUOTE (johnx2y @ Sep 11 2015, 12:14 PM) Doua intrebari as avea si eu:
1. La un lancer 2008 2.0 DI-D nu se blocheaza volanul oricat l-as invarti fara cheie in contact... lipseste aceasta functie sau e defect sistemul meu de blocare?
Poate ai probleme cu sistemul de imobilizare. La mine se blocheaza volanul daca invart 1/4 de tura cu motorul oprit si cheia "scoasa".
1. La un lancer 2008 2.0 DI-D nu se blocheaza volanul oricat l-as invarti fara cheie in contact... lipseste aceasta functie sau e defect sistemul meu de blocare?
Poate ai probleme cu sistemul de imobilizare. La mine se blocheaza volanul daca invart 1/4 de tura cu motorul oprit si cheia "scoasa".
QUOTE (tyty @ May 6 2016, 06:25 PM) de ceva vreme se aprinde pe bord atentionarea cu ABS si "Service required". chestia e ca de multe ori dispare.
in unul din momentele cand nu era aprins am testat franele, si ABS-ul intra.
in curand am programare la service.
Posibil sa fie firul rupt la un senzor sau chiar senzorul stricat la una din roti.
in unul din momentele cand nu era aprins am testat franele, si ABS-ul intra.
in curand am programare la service.
Posibil sa fie firul rupt la un senzor sau chiar senzorul stricat la una din roti.
- ursul_bipolar
- EVO I