Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Joi Iun 12, 2008 11:08 am

Bea niste beri...

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Joi Iun 12, 2008 11:25 am

... sau urmeaza sfatul reclamei aceleia (nu vreau sa fac reclama) cu asul din maneca :-D

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Joi Iun 12, 2008 2:57 pm

Am dat cu jet pe acolo bine de tot...niciun efect, ba dimpotriva parca face mai rau. Ce puii mei, probleme la 2000km, ce o sa fie mai incolo??

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Iun 12, 2008 3:22 pm

primele probleme reprezinta botezul Mitsubishi.
unii il trec cu bine, altii nu.
nu cedati ,fiti tari in paiunea voastra pentru aceste masini si totul va fi bine !

sa traiti bine!

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Joi Iun 12, 2008 3:24 pm

Ca sa se curete, trebuie sa pui cricul la rotile din fata si ridici masina, atunci poti sa cureti bine zona aia. Dar e posibil sa fie alta problema si atunci jetul de apa nu ajuta.

pinkanu
EVO I

Mesaj de pinkanu » Joi Iun 12, 2008 5:29 pm

Va salut! De doua saptamani am intrat in posesia noului Lancerului 1.5 (1600 km parcursi) si am sesizat un tacanit la motor, in momentul in care calc ambreiajul dispare tacanitul, ridic ambreiajul reapare si tot asa. Dupa ce parcurg cativa km sa zicem peste 10 si motorul se incalzeste nu se mai aude tacanitul, ce poate sa fie???

mihai catalin
EVO I

Mesaj de mihai catalin » Vin Iun 13, 2008 8:09 am

si eu am avut problema cu sunetul ala, ca un tacanit, este o protectie (o tablita suptire) undeva langa amortizorul din stanga,cum te uiti la motor in stanga.
trebuie indoita putin, sa nu fie ceva mai grav.
eu am motor diesel

pinkanu
EVO I

Mesaj de pinkanu » Vin Iun 13, 2008 12:08 pm

Salutare! Un amic mi-a spus ca tacanitul posibil sa fie de kitul de ambreiaj adica placa de presiune sau rulmentul de presiune, eu nu stiu ce sa zic nu am cunostinte in domeniu, cred ca o sa sun la service pentru ca nu mi se pare a fi in regula. A mai intalnit cineva problema asta?

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Iun 13, 2008 12:45 pm

japonezele si in general asiaticele au tot felul de zgomote dubioase, ba din tachetii hidraulici, ba rulmenti care zonaie, ba pacaneli la cuplarea/decuplarea ambreiajului, AC-ului, samd.

din punctul asta de vedere sunt sub europene...discutand la modul general.

intrebati ca sa va iesiti din pareri, dar pana nu pica ceva, nimic din cele reclamate de voi nu o sa fie concludent... si in multe dintre situatii cam asa e.
se aude...dar nu pica.

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Vin Iun 13, 2008 1:35 pm

QUOTE (pinkanu)Salutare! Un amic mi-a spus ca tacanitul posibil sa fie de kitul de ambreiaj adica placa de presiune sau rulmentul de presiune, eu nu stiu ce sa zic nu am cunostinte in domeniu, cred ca o sa sun la service pentru ca nu mi se pare a fi in regula. A mai intalnit cineva problema asta?

Amicul are cumva Logan? Asta este problema din fabrica la Logan si tin minte ca si al meu facea ca naiba, tot de la ambreiaj, cum apasai pedala, cum disparea zgomotul. Iar cei de la service au zis ca este "zgomot tehnologic"...adica pentru fraieri, rebut romanesc...

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”