Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
- goldeye3002
- EVO I
Va salut! De doua saptamani am intrat in posesia noului Lancerului 1.5 (1600 km parcursi) si am sesizat un tacanit la motor, in momentul in care calc ambreiajul dispare tacanitul, ridic ambreiajul reapare si tot asa. Dupa ce parcurg cativa km sa zicem peste 10 si motorul se incalzeste nu se mai aude tacanitul, ce poate sa fie???
- mihai catalin
- EVO I
japonezele si in general asiaticele au tot felul de zgomote dubioase, ba din tachetii hidraulici, ba rulmenti care zonaie, ba pacaneli la cuplarea/decuplarea ambreiajului, AC-ului, samd.
din punctul asta de vedere sunt sub europene...discutand la modul general.
intrebati ca sa va iesiti din pareri, dar pana nu pica ceva, nimic din cele reclamate de voi nu o sa fie concludent... si in multe dintre situatii cam asa e.
se aude...dar nu pica.
din punctul asta de vedere sunt sub europene...discutand la modul general.
intrebati ca sa va iesiti din pareri, dar pana nu pica ceva, nimic din cele reclamate de voi nu o sa fie concludent... si in multe dintre situatii cam asa e.
se aude...dar nu pica.
QUOTE (pinkanu)Salutare! Un amic mi-a spus ca tacanitul posibil sa fie de kitul de ambreiaj adica placa de presiune sau rulmentul de presiune, eu nu stiu ce sa zic nu am cunostinte in domeniu, cred ca o sa sun la service pentru ca nu mi se pare a fi in regula. A mai intalnit cineva problema asta?
Amicul are cumva Logan? Asta este problema din fabrica la Logan si tin minte ca si al meu facea ca naiba, tot de la ambreiaj, cum apasai pedala, cum disparea zgomotul. Iar cei de la service au zis ca este "zgomot tehnologic"...adica pentru fraieri, rebut romanesc...
Amicul are cumva Logan? Asta este problema din fabrica la Logan si tin minte ca si al meu facea ca naiba, tot de la ambreiaj, cum apasai pedala, cum disparea zgomotul. Iar cei de la service au zis ca este "zgomot tehnologic"...adica pentru fraieri, rebut romanesc...