Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Ady
EVO I

Mesaj de Ady » Mar Iun 10, 2008 12:39 am

QUOTE (cix)Deci, era vorba de umblat la firul care e conectat la centura de siguranta. Nu are nici o legatura cu saritul airbagului, care, in caz de accident, sare si daca ai centura si daca nu ai. Daca cineva are alta logica sa ne zica.
Eu port centura mereu si chiar nu simt nevoia sa fiu stresat cu un zgomot pentru asta. Ideea e ca daca trebuie sa muti masina 10m trebuie sa iti pui centura ca sa nu mai auzi zgomotul ala.
Oricum exista cu siguranta si o solutie "soft" de anulare a avertismentului respectiv.

Centura ta de siguranta nu este o centura banala care doar se blocheaza la impact ! este o centura PIROTEHNICA care in cazul unui impact se strange pe tine. Este in permanenta legatura cu airbag-urile. In cazul in care ai o centura defecta sau un contact imperfect ti se aprinde martorul de Air Bag in bord si intregul sistem de airbag-uri este blocat evitand astfel o declansare accidentala.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Iun 10, 2008 11:42 am

@Ady merci, explicatia ta m-a lamurit. Imi place cum suna "PIROTEHNICA"

mihai catalin
EVO I

Mesaj de mihai catalin » Mar Iun 10, 2008 6:38 pm

am auzit ca o sa cheme in servis pentru antifonare sau ceva de genul asta, new lancer 2.0 DID
stie cineva ceva amanunte ?

thor
EVO I

Mesaj de thor » Mar Iun 10, 2008 7:07 pm

Oho...ar fi ceva....

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mie Iun 11, 2008 12:54 am

QUOTE (mihai catalin)am auzit ca o sa cheme in servis pentru antifonare sau ceva de genul asta, new lancer 2.0 DID
stie cineva ceva amanunte ?

facelift, 170CP, acum si asta ?
foarte tare!
pai ce au primit plangeri ca nu ar fi bine insonorizat ? nu cred...
poate ca or sa o gaseasca si pe Elodia plimbandu-se cu un lancer pe camp incercand sa gaseasca drumul spre casa cu ajutorul navigatiei. )

mihai catalin
EVO I

Mesaj de mihai catalin » Mie Iun 11, 2008 8:37 am

doua chesti nedorite are new lancer, sistemul de inchidere la porbagaj si cel cu motor diesel ,zgomotul in interior.
poate intereseaza pe cineva, este super oferta la eleron- 250 euro si primesti un ornament pentru toba gratuit.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mie Iun 11, 2008 9:21 am

Raspuns de la prietenul meu de la MCAR despre chemarea in service pentru antifonare:

Este doar zvon, nu exista si nu va fi nici o campanie de service de la Mitsubishi Motors Europe pentru asa ceva.

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Mie Iun 11, 2008 9:39 am

Unde e promotia la eleron, eventual un link pe internet ar fi de folos. Da-mi de stire cat mai repede,ms

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Mie Iun 11, 2008 11:14 am

Ornamentul ala de toba l-am vazut azi pe un Lancer Diesel Edition. Vai de capul meu, arata odios, mai bine ma duc la Pilot Auto si imi pun una care arata a tips.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mie Iun 11, 2008 11:47 am

QUOTE (2dor)Ornamentul ala de toba l-am vazut azi pe un Lancer Diesel Edition. Vai de capul meu, arata odios, mai bine ma duc la Pilot Auto si imi pun una care arata a tips.

De acord cu tine.. este oribila. Eu o sa-mi schimb finala cu totul la pilot.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”