Motor Lancer 2.0 Did
Buna ziua
Am problem cu motorul de 2 litri did, la ralanti are un mers neregulat, interrupt.
Am fost de 2 ori la reprezentanta Mitsubishi din Constanta si nu au gassit nimic la tester. Au zis ca poate fi volanta
dar eu cred ca daca e volanta trebuie sa aiba aceleasi simptome tot timpul nu numai la ralanti. Are cineva vreo idee
despre ce ar putea fi?
Am problem cu motorul de 2 litri did, la ralanti are un mers neregulat, interrupt.
Am fost de 2 ori la reprezentanta Mitsubishi din Constanta si nu au gassit nimic la tester. Au zis ca poate fi volanta
dar eu cred ca daca e volanta trebuie sa aiba aceleasi simptome tot timpul nu numai la ralanti. Are cineva vreo idee
despre ce ar putea fi?
QUOTE (jacob @ Oct 2 2014, 01:53 AM) De curiozitate cat te-a ajuns sa ii pui un tester la reprezentanta?
P.S. Prin ce zona stai in Constanta? Cred ca suntem cat de cat vecini
Am platit 50 de ron la reprezentanta. Stau in zona gara pe Traian
QUOTE (sobolanu' @ Sep 25 2014, 01:38 PM) EGR-ul ?
L-am verificat la 3 serviceuri si toti au zis ca e ok. Dar si eu cred ca ar trebui curatat
P.S. Prin ce zona stai in Constanta? Cred ca suntem cat de cat vecini
Am platit 50 de ron la reprezentanta. Stau in zona gara pe Traian
QUOTE (sobolanu' @ Sep 25 2014, 01:38 PM) EGR-ul ?
L-am verificat la 3 serviceuri si toti au zis ca e ok. Dar si eu cred ca ar trebui curatat
- SEBASTIAN_RC
- EVO I