Compatibilitate Jante Cu Cele De Lancer Clasic
- marius_lancer
- EVO I
Consultand un configurator de jante, aflam ca sunt compatibile, PCD, offset si gaura de centrare au aceleasi marimi. Doar latimea e posibil sa difere cu 0.5 inchi, dar nu e problema, poti pune anvelope de 205 pe janta de 6 inchi latime.
Dar evident doar lancer clasic 2.0, pt ca el are jante in 5 prezoane.
Dar evident doar lancer clasic 2.0, pt ca el are jante in 5 prezoane.
- marius_lancer
- EVO I
Pai da, jantele de clasic sunt mai inguste cu jumatate de inch, dar asta nu te afecteaza, tot poti monta anvelope 205/60R16 pe ele. Deci merg, sunt bune. Ambele masini au 5x114.3, gaura centrala de 67 si ET46.
Atat ca va arata un pic diferit, pt ca janta fiind mai ingusta o sa para ca sta putin mai in interior cu 6mm. Dar si fata de amortizor tot cu 6mm vor sta mai deparatate.
Atat ca va arata un pic diferit, pt ca janta fiind mai ingusta o sa para ca sta putin mai in interior cu 6mm. Dar si fata de amortizor tot cu 6mm vor sta mai deparatate.
- evocris2006
- EVO I
QUOTE (marius_lancer @ Mar 28 2013, 10:58 AM) Salut,
Stie cineva daca jantele de 16, de pe lancer clasic sunt compatibile cu rotile de la noul lancer? Si aici ma refer la ET, samd...
Ma intereseaza pt iarna, sa pun jante de aliaj de 16.
Multumesc.
Lancer clasic 1.6 are 4 prezoane , doar cel de 2.0 are 5 prezoane.
Stie cineva daca jantele de 16, de pe lancer clasic sunt compatibile cu rotile de la noul lancer? Si aici ma refer la ET, samd...
Ma intereseaza pt iarna, sa pun jante de aliaj de 16.
Multumesc.
Lancer clasic 1.6 are 4 prezoane , doar cel de 2.0 are 5 prezoane.