Sistemul audio standard al noului Lancer versiunea 1.5

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
keny
EVO I

Mesaj de keny » Lun Ian 28, 2008 7:44 pm

Acasa TV?

andrei

Mesaj de andrei » Mar Ian 29, 2008 11:40 pm

Offtopicarilor! :evil:

popic82
EVO I

Mesaj de popic82 » Mar Apr 01, 2008 6:05 am

si totusi...m`ar interesa si pe mine ce sistem audio are..ca n`am aflat nici pana la ora actuala...Am un lancer de 1 luna , un 1.5 invite si sincer nu stiu nimik de sistemu audio ! mai mult de atat...probabil e doar la mine...difuzoru spate stanga...distorsioneaza..mai bine spus dupa volum 25 incepe usa sa vibreze. Cam aiurea..si ofera ceva disconfort ! e generala chestia sau trebuie sa iau masuri !

k12r0y
EVO I

Mesaj de k12r0y » Mar Apr 01, 2008 11:28 pm

QUOTE (popic82)si totusi...m`ar interesa si pe mine ce sistem audio are..ca n`am aflat nici pana la ora actuala...Am un lancer de 1 luna , un 1.5 invite si sincer nu stiu nimik de sistemu audio ! mai mult de atat...probabil e doar la mine...difuzoru spate stanga...distorsioneaza..mai bine spus dupa volum 25 incepe usa sa vibreze. Cam aiurea..si ofera ceva disconfort ! e generala chestia sau trebuie sa iau masuri !

eu am dieselul invite si exceptional nu suna, intradevar - sistemul audio adica, nu motorul . am senzatia ca spectaculoasele plastice de pe usa vibreaza.
exista un curent de opinie impotriva schimbarii difurilor originale dupa principiul ca vezi doamne au fost proiectate special pt masina pe care sunt puse, mie imi suna a struguri acri. oricum, niste difuri decente (desigur, nu premium) nu sut foarte scumpe, deci cred ca la un moment dat o sa le schimb, ocazie cu care o sa verific ce anume distorsoneaza/vibreaza.
curiozitatea mea se leaga de ce intrari are cd-playerul. imi imaginez ca macar o intrare de cd-changer trebuie sa fie ascunsa pe acolo prin spate.. are cineva detalii?
mai vedem

thor
EVO I

Mesaj de thor » Mie Apr 02, 2008 8:04 am

QUOTE (popic82)si totusi...m`ar interesa si pe mine ce sistem audio are..ca n`am aflat nici pana la ora actuala...Am un lancer de 1 luna , un 1.5 invite si sincer nu stiu nimik de sistemu audio ! mai mult de atat...probabil e doar la mine...difuzoru spate stanga...distorsioneaza..mai bine spus dupa volum 25 incepe usa sa vibreze. Cam aiurea..si ofera ceva disconfort ! e generala chestia sau trebuie sa iau masuri !
Fa cum am facut eu...pune folie insonorizanta Dynamat (sau alta marca),pe fetele de usi in interior si o sa vezi ca nu mai vibreaza nimic.La mine mai vibreaza doar wooferul in portbagaj.....dar il rezolv si pe ala sapt viitoare....
Aceasta actiune te va ajuta sin in privinta altor zgomote.......motor....rulaj....etc...

popic82
EVO I

Mesaj de popic82 » Joi Apr 03, 2008 1:10 am

merci de sfaturi ! am sa incerc..nu stiu cat timp mai am (plec in voiaj) dar am sa rezolv problema ! tot timpu intorc capu la usa spate stanga..am impresia ca e desprins ceva,nu stiu ! am sa`ti urmez sfatu,si sper s`o rezolv ! inca odata merci!

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Apr 03, 2008 8:28 am

QUOTE (thor)QUOTE (popic82)si totusi...m`ar interesa si pe mine ce sistem audio are..ca n`am aflat nici pana la ora actuala...Am un lancer de 1 luna , un 1.5 invite si sincer nu stiu nimik de sistemu audio ! mai mult de atat...probabil e doar la mine...difuzoru spate stanga...distorsioneaza..mai bine spus dupa volum 25 incepe usa sa vibreze. Cam aiurea..si ofera ceva disconfort ! e generala chestia sau trebuie sa iau masuri !
Fa cum am facut eu...pune folie insonorizanta Dynamat (sau alta marca),pe fetele de usi in interior si o sa vezi ca nu mai vibreaza nimic.La mine mai vibreaza doar wooferul in portbagaj.....dar il rezolv si pe ala sapt viitoare....
Aceasta actiune te va ajuta sin in privinta altor zgomote.......motor....rulaj....etc...

Thor, sa imi spui si mie cum ai rezolvat cu subwooferul in spate. Am observat in ultima vreme ca incepe totusi sa vibreze portbagajul din ce in ce mai des de la subwoofer, era si normal ca la un moment dat sa fie afectat mai ales la cei care asculta muzica tot timpul si la volum mai ridicat. Sunt curios ce solutii ai gasit, intra in rezonanta capacul acela e pe tavanul portbagajului, cel mai mult in stanga si in dreapta unde sunt niste portiuni goale pe unde intra aerul iesit de la subwoofer si unde sunt niste suruburi destul de slabutze care lasa loc de joc, cred ca intelegi la ce ma refer ca ai cred aceeasi problema.

thor
EVO I

Mesaj de thor » Joi Apr 03, 2008 9:26 am

nu am ajuns inca la portbagaj cu insonorizarea....dar urmeaza sa o fac saptamana viitoare....
La mine vibreaza dar nu de speriat....o sa o fac oricum...in plus vreau sa vad cum pot sa pun si pe podea partea de la scunele din fatza mergand spre spate....ca la pedalier si picioare sofer are niste chestii puse acolo nu e tabla goala....
Daca e nevoie dau scaunele jos...scot sinele si mocheta si pun dynamat pana inclusiv podeaua pertbagaj...

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Apr 03, 2008 9:49 am

QUOTE (thor)nu am ajuns inca la portbagaj cu insonorizarea....dar urmeaza sa o fac saptamana viitoare....
La mine vibreaza dar nu de speriat....o sa o fac oricum...in plus vreau sa vad cum pot sa pun si pe podea partea de la scunele din fatza mergand spre spate....ca la pedalier si picioare sofer are niste chestii puse acolo nu e tabla goala....
Daca e nevoie dau scaunele jos...scot sinele si mocheta si pun dynamat pana inclusiv podeaua pertbagaj...

Nici la mine nu vibreaza de speriat, dar se aude pe bass simplu de la vol 30 in sus. Si atunci cand dau intr-o groapa mai mare, dar e posibil sa fie si de la roata de rezerva in care am pus si extintorul si trusa de prim ajutor si triunghiul.

Ce tip de folie Dynamat ai folosit?

thor
EVO I

Mesaj de thor » Joi Apr 03, 2008 10:02 am

asta nu stiu...e una pe care o folosesc aia de la service....dar o sa ma uit sapt viitoare....

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”