2008 Mitsubishi Lancer 1.5 109CP Amethyst Black Invite
Va salut! Am intrat in posesia Lancerului dupa doua luni de asteptare, initial optasem pentru un Lancer de culoare argintie care urma sa ajunga prin luna septembrie, dar intre timp cei de la MCAR m-au sunat si m-au intrebat daca nu vreau unul de culoare neagra si nu am mai stat pe ganduri si de cateva zile e al meu. Prime impresii: masina se comporta foarte bine din punct de vedere al stabilitatii am deja 1500 km si cred eu ca a fost suficient pentru rodaj si deja am inceput sa ma dau la ea, motorul suna demential si toba la 5000 de ture, in depasiri ori vi lansat ori retrogradezi dar nu te lasa la greu, plasticul e de slaba calitate, trebuie sa fi foarte atent, se zgarie foarte usor, vopseaua exterioara nu ma multumeste, parca au dat un strat foarte subtire...am mai observat ca atunci cand parcurg vreo 10 km si opresc, in momentul in care ridic piciorul de pe ambreiaj se aude un tacanit la motor, apas ambreiajul dispare...ce sa fie????daca rulez mai multi km nu se mai aude. Sistemul audio isi face treaba daca il dau tare si ai basul sa zicem pe nivelul 3 (1-6) plasticul vibreaza.La final va spun sunt foarte fericit sa conduc aceasta bijuterie. Ciao!
QUOTE (Raven)Vai, cred ca devin gelos/ invidios. Eu trebuie sa astept pana in septembrie dupa echiparea aceasta, pe negru..
Sunt multi care opteaza pentru culoarea neagra si asta e motivul asteptarii tale . Probabil si pentru varianta de echipare care e mai accesibila .
Am intrebat un reprezentant de vanzari din pitesti, cam ce culori se cer mai mult si acesta mi-a raspuns ferm ca NEGRU e lider in materie de culoare .
Sunt multi care opteaza pentru culoarea neagra si asta e motivul asteptarii tale . Probabil si pentru varianta de echipare care e mai accesibila .
Am intrebat un reprezentant de vanzari din pitesti, cam ce culori se cer mai mult si acesta mi-a raspuns ferm ca NEGRU e lider in materie de culoare .
Va salut!
Intradevar pe negru masina arata bestial (cand este spalata), dar trebuie sa ai puterea sa treci peste micile , marile, zgarieturi inevitabile care apar parca din senin!!!oricata grija ai avea.Eu optasem pentru argintiu dar trebuia sa astept pana in septembrie si pe negru a fost disponibila asa ca m-am ales cu o superba masina. Am deja 3300 km si masina se comporta exceptional, nu sunt probleme.
Bafta!
Intradevar pe negru masina arata bestial (cand este spalata), dar trebuie sa ai puterea sa treci peste micile , marile, zgarieturi inevitabile care apar parca din senin!!!oricata grija ai avea.Eu optasem pentru argintiu dar trebuia sa astept pana in septembrie si pe negru a fost disponibila asa ca m-am ales cu o superba masina. Am deja 3300 km si masina se comporta exceptional, nu sunt probleme.
Bafta!
Sunt fantastici oamenii astia. Daca-i intrebi, nu e o singura masina neagra disponibila in toata tara. Dar, in aceeasi saptamana/luna apar ca fiind disponibile (deci nu comandate si pre-vandute) cateva masini bune, si asta numai ce apuc sa vad pe forum.. Niste incompetenti care nu-si vad interesul afacerilor.. Asta ca sa nu ma leg de vidul dintre urechile lor..