Ulei Cutie Viteze Manuala
Daca nu va descurcati doar cu ajutorul gravitatiei (uleiul pe care l-am pus eu in cutie nu era chiar asa fluid ca cel de motor, nici ca mierea nu era, dar ceva intre), am eu pompa de ulei. E ca o seringa uriasa, 0.5L capacitate. V-o imprumut cu mare placere. La smart (Colt) e mult mai ascuns busonul de umplere
Asadar, scurta recapitulare:
1. PaulT - 5 l. - 125 lei;
2. adictoma - 2.5 l. - 62.5 lei;
3. Directoru - 2.5 l. - 62.5 lei.
Paul si Directoru, treceti diseara pe la Polivalenta ca sa vi-l aduc acolo sau cum doriti sa facem cu livrarea?
P.S.: S-aveti bani ficsi.
the1, observ ca la Colt se recomanda folosirea unui ulei care sa indeplineasca ambele norme API (GL-4 si GL-5) si-mi recomanda pentru tine ori Q8 Trans XGS 75W-90, ori Q8 T 66 75W-110, nicidecum Q8 T 40 API GL-4. Fiind patit cu chestia asta, iti recomand sa nu bagi in cutie altceva decit ce-ti recomanda Caietul de Service! Daca acolo scrie ca poti baga ulei care sa indeplineasca doar norma API GL-4, e ok.
1. PaulT - 5 l. - 125 lei;
2. adictoma - 2.5 l. - 62.5 lei;
3. Directoru - 2.5 l. - 62.5 lei.
Paul si Directoru, treceti diseara pe la Polivalenta ca sa vi-l aduc acolo sau cum doriti sa facem cu livrarea?
P.S.: S-aveti bani ficsi.
the1, observ ca la Colt se recomanda folosirea unui ulei care sa indeplineasca ambele norme API (GL-4 si GL-5) si-mi recomanda pentru tine ori Q8 Trans XGS 75W-90, ori Q8 T 66 75W-110, nicidecum Q8 T 40 API GL-4. Fiind patit cu chestia asta, iti recomand sa nu bagi in cutie altceva decit ce-ti recomanda Caietul de Service! Daca acolo scrie ca poti baga ulei care sa indeplineasca doar norma API GL-4, e ok.