Ce Ulei De Motor Ati Pus?
Pentru diesel eu zic Mobil 1 ESP formula 5w30(sau echivalent adica un alt ulei care protejeaza sistemul de evacuare) iar pentru benzina 5w40. Pe asta din urma cred ca am sa merg si eu la revizia din octombrie, mai precis Mobil super 3000 5w40. Acum sa vad daca il iau din service ca e mai ieftin 30Ron/ litru dar il scot din butoi de ~200Litri sau il iau din supermarket 4+1L cu pret mediu pe litru de 35 RON.
QUOTE (metal_militia @ May 12 2011, 09:10 PM) Si eu care vroiam sa-mi iau Motul pt revizia de 65000km. Cred ca raman la Magnatecul meu sau trec pe Mobil1. Sau ma mai interesez despre Fuchs pt friptura de pui....
2dor, ai pus TITAN Supersyn LONGLIFE SAE 5W-40? Cum se comporta?
Eu am pus Fuchs 5w30, asta am acum in masina. E ok zic eu insa mecanicul meu nu mai e sigur de sursa de ulei Fuchs si de aceea o sa trec pe altceva. Acum urmeaza sa ma hotarasc intre VATOIL si Castrol. In principiu merg tot pe 5w30. Lumea spune ca 5w30 nu e bun vara ca e subtire la temperaturi mari.
2dor, ai pus TITAN Supersyn LONGLIFE SAE 5W-40? Cum se comporta?
Eu am pus Fuchs 5w30, asta am acum in masina. E ok zic eu insa mecanicul meu nu mai e sigur de sursa de ulei Fuchs si de aceea o sa trec pe altceva. Acum urmeaza sa ma hotarasc intre VATOIL si Castrol. In principiu merg tot pe 5w30. Lumea spune ca 5w30 nu e bun vara ca e subtire la temperaturi mari.
- metal_militia
- EVO I
Asta o fi ceva de capul lui, dar 5w40 Magnatec nu prea m-a multumit. Parca tacaneau tachetii un pic dupa mers in forta.
Maine bagam Q8 la masina ca duminica plec la un drum de 2000km.
Problema urgenta: unde gasesc o garnitura pentru busonul de la baia de ulei? Sau de la ce alt model mai des intalnit merge? Ca asta ar fi a5a schimbare de ulei si ar trebui schimbat si ala...
Maine bagam Q8 la masina ca duminica plec la un drum de 2000km.
Problema urgenta: unde gasesc o garnitura pentru busonul de la baia de ulei? Sau de la ce alt model mai des intalnit merge? Ca asta ar fi a5a schimbare de ulei si ar trebui schimbat si ala...