Ce Ulei De Motor Ati Pus?
QUOTE (76doh @ May 19 2011, 06:03 PM) eu va recomand ENEOS,ieftin si bun(dupa 8000 km inca e curat si nu a mancat gram),totusi atentie de unde il cumperi
ENEOS Premium Hyper 5W40 sau ENEOS Premium Hyper 5W30 ?
pe site-ul lor au contacte de la reprezentantele locale .... atunci la ce sa mai fim atenti de unde il luam? tu la ce bani l-ai luat?
batfta
ENEOS Premium Hyper 5W40 sau ENEOS Premium Hyper 5W30 ?
pe site-ul lor au contacte de la reprezentantele locale .... atunci la ce sa mai fim atenti de unde il luam? tu la ce bani l-ai luat?
batfta
ENEOS Premium Hyper 5W40 - prima data cand folosesc asa ceva. Deja am parcurs fro 40 km cu el... . Pana acum pot spune ca s-a vazut o usoara diferenta pe car o pun pe seama schimbului de ulei vechi cu cel nou. Filtrul de ulei este MANN W610/3. O sa va tin la curent cu performantele acestui Eneos.
Bafta!
Bafta!
Personal folosesc si pot sa recomand Metabond C3 LSX 5W30, asta dupa ce de 40000km motorul mitsubei mele functioneaza cu asa ceva, iar in momentul schimbului uleiul se prezinta mult mai bine decat Mobil 1 10w40 (atat imi scriau pe factura cei de la Casa auto BV), cu care am facut primii 50000 km, adica culoarea este de ulei, nu de petrol (negru) si nu consuma gram, spre deosebire de Mobil la care de la un schimb la altul se consumau 150-300 ml.
Probabil sa fi fost Mobil S, caut facturile si confirm informatia. Stiu ca 10w40 nu se poate compara cu 5W30, tocmai de aceea am renuntat la garantie la 50000 km, pentru ca nu am reusit sa-i conving sa imi puna alt ulei in motor, chiar si Mobil, dar sa fie full synth, ma abureau ca la clima noastra 10w40 e recomandat si ei asa au in planul de revizii, dar din informatiile mele pentru un motor nou si strans e recomandat un ulei full synth, semisinteticul fiind recomandat de la 150000-200000 km incolo, cand uzura incepe sa isi arate coltii...
Cum adica... ai renuntat la garantie??? Ai dreptul sa aduci uleiul tau la revizie, singura conditie fiind sa respecte macar conditiile minime impuse de producator pentru modelul respectiv... Si eu am masina in garanie si la fiecare revizie aduc uleiul meu(5w40 sau 0w40), fara sa am parte de vreun comentariu. Nu au nici un drept sa iti impuna brandul de ulei si nici sa te oblige sa cumperi de la ei. Deci, masina ta este in garantie si acum. Si la 200,000km bagi linistit tot sintetic, nu ai nevoie de semi.
L.E. - Nu cauta facturile... 10w40 este Mobil S. Daca au scris Mobil 1 au mintit..
L.E. - Nu cauta facturile... 10w40 este Mobil S. Daca au scris Mobil 1 au mintit..
- moldovan_andre1
- EVO I