Ce componente (piese) ati schimbat pe lancer-ul vostru clasic?
- marius_lancer
- EVO I
QUOTE (marius_lancer @ Jan 29 2009, 01:33 PM) eu as schimba chipul cu asta de aici:
http://www.mitsubishi-motors.com.bh/pro ... /spec.html
care tot mitsubishi este....
Vezi ca-i o mogodie pe acolo.... Nu de alta, da' daca aia-s 122 CP, inseamna ca are un cuplu de 15.6 Nm (ceea ce nu cred ca-ti convine).
http://www.mitsubishi-motors.com.bh/pro ... /spec.html
care tot mitsubishi este....
Vezi ca-i o mogodie pe acolo.... Nu de alta, da' daca aia-s 122 CP, inseamna ca are un cuplu de 15.6 Nm (ceea ce nu cred ca-ti convine).
- marius_lancer
- EVO I
QUOTE (Marty @ Jan 28 2009, 09:41 PM) Pina in momentul de fata s-au schimbat urmatoarele:
- rola curea accesorii
- rola intinzatoare curea accesorii
- rola intinzatoare curea distributie
- rola ghidaj curea distributie
Fata de lista de mai sus s-au mai adaugat urmatoarele:
- curea distributie (by request, platita)
Kilometraj: 21117
- rola curea accesorii
- rola intinzatoare curea accesorii
- rola ghidaj curea distributie
Fata de lista de mai sus s-au mai adaugat urmatoarele:
- curea distributie (by request, platita)
Kilometraj: 21117
QUOTE (Sfinxul @ Feb 6 2009, 10:17 AM) Poti descrie ce fel arata componenta de care vorbesti, unde-i localizata si ce probleme aveai din cauza acesteia? Nu e cumva vorba de coloana de directie?
Piesa respectiva a fost schimbata in garantie la Aliat Mures, din pacate n-am vazut cum arata Dar nu cred, ca s-a schimbat coloana de directie.
Inainte de a schimba s-a auzit din cand in cand acel zgomot de la volan, descris de mai multi posesori de Lancer 2.0 dupa aceasta interventie acest fenomen apare mult mai rar, si zgomotul nu mai e atat de puternic.
Piesa respectiva a fost schimbata in garantie la Aliat Mures, din pacate n-am vazut cum arata Dar nu cred, ca s-a schimbat coloana de directie.
Inainte de a schimba s-a auzit din cand in cand acel zgomot de la volan, descris de mai multi posesori de Lancer 2.0 dupa aceasta interventie acest fenomen apare mult mai rar, si zgomotul nu mai e atat de puternic.
QUOTE (Andrei_RC @ Jan 29 2009, 12:17 AM) N-am schimbat decat becuri, bara fata (din vina soferului), dar am rectificat discurile o data.
Discurile rectificaste sunt ok? Intreb pt ca vreau sa schimb placutele si discurile dar nu gasesc nicaieri discuri acceptabile (nu mai vreau sa pun stock daca tot le schimb).
Sper sa ne vedem la Kiskunlach?za - eu ca spectator.
Discurile rectificaste sunt ok? Intreb pt ca vreau sa schimb placutele si discurile dar nu gasesc nicaieri discuri acceptabile (nu mai vreau sa pun stock daca tot le schimb).
Sper sa ne vedem la Kiskunlach?za - eu ca spectator.
Da si tu 200 de dolari si ia-ti d-alea sanfrenate si placute ceramice. Ete: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/04-05-06 ... otohosting