Probleme Franare Lancer 1.6 An 2007
http://www.stoptech.com/tech_info/wp_wa ... disk.shtml#
furat de la tovarasii subarioti - interesant daca aveti rabdare sa-l cititi
furat de la tovarasii subarioti - interesant daca aveti rabdare sa-l cititi
Vezi ca eu am reusit sa le fac p-ale mele sa tremure. Am mers un pic mai hotarit, dar nu foarte tare, pe un drum destul de virajat. Probabil ca le-am incins destul de tare, ca dupa citiva km. de drum drept au incetat sa tremure.
Tinind cont de cele zise mai sus, imi permit sa lansez o noua teorie: daca discurile se ovalizeaza din cauza incalzirii excesive si a lipsei de ventilare? 2dor, te rog frumos, uita-te pe cantul discurilor tale si vezi cit de incarcate de rugina sunt. Ma gindesc la faptul ca s-au cam ingustat canalele alea si nu mai permit aerului sa circule cum trebuie pentru a raci discul.
La asta ma refer:
Tinind cont de cele zise mai sus, imi permit sa lansez o noua teorie: daca discurile se ovalizeaza din cauza incalzirii excesive si a lipsei de ventilare? 2dor, te rog frumos, uita-te pe cantul discurilor tale si vezi cit de incarcate de rugina sunt. Ma gindesc la faptul ca s-au cam ingustat canalele alea si nu mai permit aerului sa circule cum trebuie pentru a raci discul.
La asta ma refer:
Eu am 6500 km de la rectificare si totul e inca ok....
@2dor - Daca nu sunt uzate prea mult poate ar merita sa le faci o rectificare. Operatiunea se face cu discurile pe masina, se scot doar rotile. Daca nu vibreaza decat foarte putin probabil ca va fi nevoie doar de o usoara "atingere" a discului, cum a fost si la mine.
@2dor - Daca nu sunt uzate prea mult poate ar merita sa le faci o rectificare. Operatiunea se face cu discurile pe masina, se scot doar rotile. Daca nu vibreaza decat foarte putin probabil ca va fi nevoie doar de o usoara "atingere" a discului, cum a fost si la mine.
Daca se mai intampla asta ii paste si din partea mea. Nici nu acceptam daca era vorba de o intrare serioasa in disc (ca prefer sa uzez eu discul nu sa il "subtieze" ei, mai ales ca in 28,000km aveam uzura de max 10% din placute... ). Din fericire chiar a fost ceva extrem de minor (am stat langa masina).. In momentul in care simt din nou cea mai mica problema schimbare scrie pe ele, sau super "scandal", ca am inteles ca dupa creierasul lor fac rectificari pana trebuie sa il schimbi datorita uzurii.. Si garantie am 5 ani, asa ca nu scapa.