Problema la catalizator ?

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Lancer Classic
Avatar utilizator
danny39
EVO I
Mesaje: 13
Membru din: Mar Dec 16, 2014 8:35 pm

Problema la catalizator ?

Mesaj de danny39 » Joi Iul 09, 2020 8:33 pm

Salutare.
Acum 2 saptamani am inlocuit discurile si placutele de frana pe fata si ambreiajul...bune toate,dar la 3 zile mi se aprinde in bord becul cu icoana motor...merg la service-ul unde am facut inlocuirea componentelor ,mecanicul imi pune testerul care afiseaza urmatorul cod:
P0421-Warm up catalyst deterioration 1.
Oare ce inseamna acest cod si daca a-ti mai avut acest incident.
Apropo la cateva zile dupa ce pedala de ambreiaj mergea ca atunci cand a fost noua masina,adica foarte usor si fina...acum de la jumatea cursei merge foarte greu ,si in ultimi 10% din cursa foarte greu ,iar cand eliberez pedala adica din capatul cursei la 10% simt ca o piedica care tine pedala si apoi ii da drumul...oare ce nu s-a facut bine ?
Multumesc si astept comentarii constructive sa scap de problemele acestea.

Avatar utilizator
testos
EVO IV
Mesaje: 237
Membru din: Mie Apr 18, 2012 6:34 pm

Re: Problema la catalizator ?

Mesaj de testos » Vin Iul 17, 2020 6:43 pm

Aeriseste comanda ambreiajului (cea de pe cutie) si vezi daca problema persista. Daca da, ceva la ansamblul ambreiaj nu a fost bine montat.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancer Classic”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori