Intalnire Periodica Bucuresti In Fiecare Vineri Ora 19 Sala Polivalenta (parcarea Din Dreapta)

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Mar Ian 19, 2010 9:46 pm

Loooooooool........vedeta la Protv nu mi-am propus sa fiu si imi sta bine si fara amenzi de la capetele de creta....dar acum fiecare are hobby-ul lui.

Al meu este sa imi tin permisul in buzunar cat mai mult cu putinta...si daca fac vreo tampenie macar sa nu ii pun si pe altii in pericol.....

biku
EVO I

Mesaj de biku » Mar Ian 19, 2010 9:55 pm

btw ... la ce sanctiune te incardezi daca te dai cu frana de mana ?

(am mai fost in constitutiei si mi am reparat franele ... nu stiam ca e asa de ocolit)

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Mar Ian 19, 2010 9:56 pm

Cea mai simpla....disturbarea linistii publice....esti pe un drum public...sigur vei pune in pericol siguranta traficului si bla bla bla....

Crezi ca restu se ascund de prosti ?

biku
EVO I

Mesaj de biku » Mar Ian 19, 2010 9:58 pm

odata l am intrebat pe un militian daca e ilegala treaba, si asta a zis si el : Perturbarea linistii si ordinii pubile (nu era de la rutiera).
l am intrebat si daca imi poate lua permisul si a zis ca da. urmeaza intrebarea capcana : de ce? R : aaaaa... hmmmm ..... se poate ajunge si la retinerea permisului de conducere ... anyway ... stabiliti voi si ma bag si eu.

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Mar Ian 19, 2010 10:03 pm

ESTI PE UN DRUM PUBLIC....CU ASTA AM SPUS TOT !!!!!!

Acolo esti la mana lor...in parcarile supermarket-urilor legal nu au ce sa iti faca, pt ca nu este un drum public, dar tot intra si "sparg gasca" si incearca sa imparta cateva "intristari" care se contesta usor in instanta.....dar pe UN DRUM PUBLIC esti subiect de ProTv....si Ciocan sigur va avea ceva de zis....sa vdm stirile de maine si sigur va fi un reportaj despre problemele tehnice de la frana de mana...

doza
EVO I

Mesaj de doza » Mar Ian 19, 2010 10:05 pm

Scuze, din cate am auzit eu atata timp cat ai semne de circulatie esti pe drum public, uitate in parcari, ai ? au asa stiam de la instructorul meu, daca el e bou sunt si eu

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Mar Ian 19, 2010 10:09 pm

Gresit ....parcarea unui magazin este un spatiu privat !!!
Nu are nici o legatura cu drumurile publice, semnele sunt acolo pt a fluidiza traficul in incinta parcarii....dar NU ESTE UN DRUM PUBLIC...ESTE O PROPRIETATE PRIVATA si tine de proprietar daca pune semne de circulatie...daca face parcare...daca face strazi...etc...poate sa faca si o gradina zoologica daca vrea ca este proprietatea lui !!!!

doza
EVO I

Mesaj de doza » Mar Ian 19, 2010 10:11 pm

atunci e greseala mea

Mitsu'
EVO I

Mesaj de Mitsu' » Joi Ian 21, 2010 12:54 am

Salutare. Cand se mai face o sesiune de "verificare" a franei de mana ? Ca pe mine ma cam lasa, trebuie putin stransa...

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Ian 21, 2010 10:04 am

Intalnire se face maine , dar fara verificari tehnice . Cum se anunta ca va fi ''foarte cald'' , spuneti care veniti pentru a face o mica rezervare pentru bautori , mancaciosi , povestitori si participanti .

O zi minunata va doresc

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”