Intalnire in vara - traseu Transfagarasan!!!

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Vin Iun 20, 2008 12:10 am

Imi poate spune si mie cineva care a mai facut traseul cat se face din Bucuresti pana la Vidraru (unde e cazarea)?? Macar aproximativ. E prima oara cand fac drumul asta si as vrea sa-mi fac un program... as vrea sa ajung la cabana pe la 16:00-17:00...

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Iun 20, 2008 9:29 am

Salut
In principiu , eu vreau sa plec mai de dimineata , adica pe la 9.00 cel tarziu din Bucuresti. Adica voi fi in maxim( cu blocaje de trafic si gropi ) 2 ore la iesirea din Curtea de Arges. Daca mai e cineva care ii convine ora ... il astept sa se pronunte.
La locatie propun sa ajungem pana in pranz pentru a avea timp sa facem si traseul in grup . E propunerea facuta de Erlo , eu o sustin, dar asteptam si propunerile voastre.
Robby , drumul e destul de prost si nu cred ca o sa o ametesti , poate doar tu uitandu-te dupa trasa ideala printre gropi .

Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Vin Iun 20, 2008 10:30 am

salutare.
fiind lista inchisa o sa sun azi la cabana si o sa vedem apoi cum facem
. numai bine

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Iun 20, 2008 11:00 am

Asteptam vesti de la tine

Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Vin Iun 20, 2008 12:12 pm

deci .
situatia la cabana dracula nu este prea roz .
camere libere
1 camera de 4 locuri, si 3 de 2 locuri la 3 margarete
mai sunt camere duble la 2 margarete.

dionut77
EVO I

Mesaj de dionut77 » Vin Iun 20, 2008 2:11 pm

Si noi vrem sa plecam cam tot pe la ora 9 din Bucuresti, deci am putea merge impreuna tot drumul. Important este sa ajungem la cazare pana in ora 14:00 (asa am facut rezervarea). Poate facem o adunare de forte la iesirea din Curtea de Arges, cu cei care vin pe varianta asta.

Eu zic ca o sa discutam mai multe in seara asta la intalnire.

QUOTE (cristibna)Salut
In principiu , eu vreau sa plec mai de dimineata , adica pe la 9.00 cel tarziu din Bucuresti. Adica voi fi in maxim( cu blocaje de trafic si gropi ) 2 ore la iesirea din Curtea de Arges. Daca mai e cineva care ii convine ora ... il astept sa se pronunte.
La locatie propun sa ajungem pana in pranz pentru a avea timp sa facem si traseul in grup . E propunerea facuta de Erlo , eu o sustin, dar asteptam si propunerile voastre.
Robby , drumul e destul de prost si nu cred ca o sa o ametesti , poate doar tu uitandu-te dupa trasa ideala printre gropi .

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Iun 20, 2008 11:11 pm

Dupa cum spuneam , eu nu sunt pretentios, prin urmare as dori 1 camera la 3 margarete si 1 la 2 margarete.
Am vorbit cu dionut si o sa plecam impreuna din Bucuresti.
Lista :
Andrei_Iasi - 1 cam dubla
Andrei - 1 cam dubla
cristibna- 2 cam duble - una la 3 margarete si 1 la 2 margarete
Erlo - 1 cam dubla
robbycar- 1 cam dubla
cristinasfg - 1 cam dubla
zeus_anoxia - are rezervare
dionut77 - are rezervare
Negrutzy- ???
Coobra - ???
Mai raman 2 la 3 margarete , si restul la 2 margarete. Evident si camera de 4 locuri

robbycar
EVO I

Mesaj de robbycar » Sâm Iun 21, 2008 12:02 am

Sa inteleg ca toti la care e scris "1 cam dubla" au rezervare?
Daca da,eu de care am?
As prefera de 3 margarete dar daca nu ma multumesc si cu 2 margarete.
Toata lumea urca dinspre Curtea de Arges?Se face o intalnire acolo?(eu banuiesc ca cei care pleaca din Bucuresti pe la 9:00 ajung in Curtea de Arges pe la 12:00).
Ne-am intalni si noi cu grupul la Curtea de Arges la 12:00 sau la cat vreti voi.
Iubim mersul pe jos.In concluzie sustinem ideea lui Erlo.
La munteeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Sâm Iun 21, 2008 11:48 pm

QUOTE (zeus_anoxia)Imi poate spune si mie cineva care a mai facut traseul cat se face din Bucuresti pana la Vidraru (unde e cazarea)?? Macar aproximativ. E prima oara cand fac drumul asta si as vrea sa-mi fac un program... as vrea sa ajung la cabana pe la 16:00-17:00...

Stiu ca sunt stresant dar... nu-mi poate da nimeni un raspuns?? Please help!!

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Dum Iun 22, 2008 8:58 am

De la Bucuresti pana la Curtea de Arges se face aprox 2 ore . Si apoi cam inca 1 ora pana la Vidraru.
Cei care au scris in dreptul lor 1 camera dubla NU au inca rezervare , la cei care au scrie ''zeus_anoxia - are rezervare'' .

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”