Intalniri Spontane In Trafic

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Vin Apr 09, 2010 5:58 pm

Un Lancer (??) negru azi prin Brasov, cu BV-xx-EVO la numar, stat in spatele lui, claxonat, flash-uit... cred ca mai avea putin omul si ma injura ) Eu eram cu un Fiat Albea gri de SV
Salutam si aici

radurin
EVO I

Mesaj de radurin » Vin Apr 09, 2010 8:19 pm

Eu am avut o intalnire mai prietenoasa ca a lui Klez de dimineata,prin cartierul Tei.

Lancer classic argintiu,il vad in spatele meu,imi da flash-uri,il salut si eu cu avariile.....dupa cateva sute de metri eu am oprit sa parchez,ajunsesem la munca.Omul,amabil si prietenos,opreste in paralel cu mine,ne prezentam,ne strangem mainile si gata,fiecare-si vede de treaba lui,eu cu parcatul si el cu mersul mai departe.

Prietena imi zice : ''bai,dar voi astia cu mitsu tare prietenosi sunteti'' !

Faza tare e (nah,dimineata,chiaun dupa berea de aseara) ca i-am retinut numele insa nu m-am gandit sa-l intreb de user-ul de mitsu.ro.Am o banuiala insa....

Salutari si pe aceasta cale !

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Sâm Apr 10, 2010 12:31 pm

azi noapte la mihai Bravu in intersectie l-am zarit pe Bucy. nu am apucat sa il salut ca era un superman grabit in spatele meu.

Tanaka
EVO I

Mesaj de Tanaka » Dum Apr 11, 2010 11:06 am

Sambata la service-ul din expozitiei...

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Dum Apr 11, 2010 11:12 am

masina asta e acolo tot timpul. nu stiu ce se intampla cu ea...si in weekend e tot acolo

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Dum Apr 11, 2010 1:16 pm

QUOTE (radurin @ Apr 9 2010, 08:19 PM) Eu am avut o intalnire mai prietenoasa ca a lui Klez de dimineata,prin cartierul Tei.

Faza tare e (nah,dimineata,chiaun dupa berea de aseara) ca i-am retinut numele insa nu m-am gandit sa-l intreb de user-ul de mitsu.ro.Am o banuiala insa....

Salutari si pe aceasta cale !

Nu e prima oara cand iti dau flashuri in trafic. Te-am mai zarit de cateva ori prin aceeasi zona.
Salutari si de la mine.

radurin
EVO I

Mesaj de radurin » Dum Apr 11, 2010 3:47 pm

Aha......deci tu erai ! Recunosc,pe tine te banuiam.M-am uitat pe jurnalul tau de bord sa vad daca ai lancer argintiu.E prima oara cand observ flash-uri de la tine,deh,scuze !

Cu siguranta ne mai vedem,ala e traseul meu in fiecare dimineata !

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Lun Apr 12, 2010 12:03 pm

colt 4usi, discuri perforate, pleoape cu vfy la nr acum in parcare la mall baneas. a mea e 2 randuri mai in spate. e cineva de pe forum sigur da numai stiu acu cine, parca coobra. noroc cu wifiu de la mall
salut!

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Lun Apr 12, 2010 8:12 pm

eu ieream.
pazeam un colt in mall. salutare.

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Lun Apr 12, 2010 8:38 pm

Aaa, te-am vazut, m-am uitat si la colt. Nu am intrebat nimic ca daca nu erai tu paream putin tampit sa intreb pe cineva: nu va suparati, sunteti coobra cumva?

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”