Intalnire in vara - traseu Transfagarasan!!!
- Andrei_Iasi
- EVO I
salut,
lista cu confirmari pe camere
Andrei_Iasi - 1 cam dubla
Andrei - 1 cam dubla
cristibna- 2 cam duble
Erlo - 1 cam dubla
robbycar- 1 cam dubla.
Negrutzy- aflu in seara asta si o sa dau edit la post.
daca mai e cineva sa spuna repede , daca nu cine o sa mai vre o sa fie aici nr de telefon de la cabana.
lista cu confirmari pe camere
Andrei - 1 cam dubla
cristibna- 2 cam duble
Erlo - 1 cam dubla
robbycar- 1 cam dubla.
Negrutzy- aflu in seara asta si o sa dau edit la post.
daca mai e cineva sa spuna repede , daca nu cine o sa mai vre o sa fie aici nr de telefon de la cabana.
- cristinasfg
- EVO I
salutare tuturor,
venim cu vesti bune. Nu mai plecam!!! noi suntem ca vantul, dar cel putin o luna mai ramanem in Romania, deci venim si noi pe transfagarasan.
Si optam pentru o camera dubla cu 100 lei (cea cu baie in camera) la pensiunea Dracula.
Deci lista arata cam asa:
Andrei - 1 cam dubla
cristibna- 2 cam duble
Erlo - 1 cam dubla
robbycar- 1 cam dubla
cristinasfg - 1 cam dubla
Negrutzy- in seara asta
Abia asteptam sa ne vedem.
Va pupam pe toti!!!
Cris & Cris
venim cu vesti bune. Nu mai plecam!!! noi suntem ca vantul, dar cel putin o luna mai ramanem in Romania, deci venim si noi pe transfagarasan.
Si optam pentru o camera dubla cu 100 lei (cea cu baie in camera) la pensiunea Dracula.
Deci lista arata cam asa:
Andrei - 1 cam dubla
cristibna- 2 cam duble
Erlo - 1 cam dubla
robbycar- 1 cam dubla
cristinasfg - 1 cam dubla
Negrutzy- in seara asta
Abia asteptam sa ne vedem.
Va pupam pe toti!!!
Cris & Cris
Normal ca n-am sa-mi dau berea nimanui ..... )
Lasand gluma de mai sus la o parte, cred ca toti ne-am bucura de prezenta cat mai multor mitsu-lovers, chiar daca nu s-au inscris pe lista si chiar daca ar fi sa treaca doar o ora-doua. Sambata, 12 iulie, va fi (cred eu) ziua plina a intalnirii si tot atunci (in continuare, cred eu) vom stabili si plimbarile prin zona (implicit "cursa" Transfagarasanului). Asa ca, pentru cei care nu s-au inscris, dar s-ar putea totusi sa treaca pe acolo, ar fi indicat sa-si noteze numerele noastre de telefon (si sa speram ca exista si o buna acoperire a zonei).
Astea fiind spuse, iata numerele mele: 0744 673444 / 0740 197113 (Erlo)
Lasand gluma de mai sus la o parte, cred ca toti ne-am bucura de prezenta cat mai multor mitsu-lovers, chiar daca nu s-au inscris pe lista si chiar daca ar fi sa treaca doar o ora-doua. Sambata, 12 iulie, va fi (cred eu) ziua plina a intalnirii si tot atunci (in continuare, cred eu) vom stabili si plimbarile prin zona (implicit "cursa" Transfagarasanului). Asa ca, pentru cei care nu s-au inscris, dar s-ar putea totusi sa treaca pe acolo, ar fi indicat sa-si noteze numerele noastre de telefon (si sa speram ca exista si o buna acoperire a zonei).
Astea fiind spuse, iata numerele mele: 0744 673444 / 0740 197113 (Erlo)
http://www.mitsu.ro/forums/viewtopic.php?t=290
aici sunt numerele de telefon ale membrilor (cine l-a lasat acolo ).
Eu zic ca este util
aici sunt numerele de telefon ale membrilor (cine l-a lasat acolo ).
Eu zic ca este util
- cristinasfg
- EVO I
- cristinasfg
- EVO I