Intalnire Periodica Bucuresti In Fiecare Vineri Ora 19 Sala Polivalenta (parcarea Din Dreapta)
- diablo_666
- EVO I
QUOTE (geticul @ Mar 4 2009, 06:47 PM) as veni si la o intalnire de-a voastra. dar cu bucurestiul nu ma descurc deloc. amu am si gps-ul defect.
daca puteti sa imi trimite-ti pe pm pe unde vine locatia, polivalenta, dinspre ploiesti, cu harta ma descurc eu. ca la prosti va rog.
la urmatoarea intalnire.
Pai dinspre Ploiesti tii drept-drept pana la Polivalenta . Adica pe traseul clasic, Baneasa-Pta Presei Libere-Arcul de Triumf-Pta Victoriei-Pta Romana-Pta Universitatii-Pta Unirii(prin pasajul subteran)-Bd Cantemir-Bd Tineretului iar dupa parc, prima la dreapta (inainte de Palatul Copiilor). Atentie la: Pta Presei ("inainte" inseamna cateva grade spre stanga), Pta Victoriei (faci jumate de stanga), dupa Pta Universitatii incadreaza-te pe banda din dreapta ca sa nimeresti prin pasaj, iar cand ajungi la parcul Tineretului (care-ti va fi fix in fatza pe partea dreapta la a doua intersectie cu tramvai de la iesirea din pasaj) mergi prin stanga lui pana se termina si faci prima la dreapta, urci dealu' si ai ajuns la Polivalenta.
daca puteti sa imi trimite-ti pe pm pe unde vine locatia, polivalenta, dinspre ploiesti, cu harta ma descurc eu. ca la prosti va rog.
la urmatoarea intalnire.
Pai dinspre Ploiesti tii drept-drept pana la Polivalenta . Adica pe traseul clasic, Baneasa-Pta Presei Libere-Arcul de Triumf-Pta Victoriei-Pta Romana-Pta Universitatii-Pta Unirii(prin pasajul subteran)-Bd Cantemir-Bd Tineretului iar dupa parc, prima la dreapta (inainte de Palatul Copiilor). Atentie la: Pta Presei ("inainte" inseamna cateva grade spre stanga), Pta Victoriei (faci jumate de stanga), dupa Pta Universitatii incadreaza-te pe banda din dreapta ca sa nimeresti prin pasaj, iar cand ajungi la parcul Tineretului (care-ti va fi fix in fatza pe partea dreapta la a doua intersectie cu tramvai de la iesirea din pasaj) mergi prin stanga lui pana se termina si faci prima la dreapta, urci dealu' si ai ajuns la Polivalenta.
Salutare
nu am gasit din pacate o harta de o rezolutie mai mare , dar iti poti face o idee de drum. Indicatii ai si de la mine si de la Diablo. Daca nu te descurci , mai exista optiunea telefon .
Sper sa fie de folos
De la Baneasa tii drept pana la Piata Presei ( fosta scanteii) , unde faci stanga spre Arcul de Triumf. Mergi drept si dupa ce treci de arc , intri pe un drum cu sens unic pe 4 benzi. Pe urma ajungi in piata victoriei. Eh , aci e un pic complicat . De ce ? inainte sa iesi dupa platoul din fata palatului , faci usor stanga si-n 20m faci dreapta sa intri pe un drum cu 3 benzi si spatiu verde pe mijloc. Urmeaza in 2 semafoare Romana , tii drept drumul principal ( va face usor dreapta ) . Pana in Univesritate ai 5 semafoare. Continui drept si tii prima sau a 2-a banda , vei trece prin pasajul unirii , la iesire ai in 300m semafor ( Budapesta e intersectia ) , mergi inainte , treci si de urmatoarea intersectie ( tineretului ) si aproape ai ajuns. Dupa ce ai intrat pe tineretului , faci pe prima strada la dreapta - nu e imediat , mergi ceva , treci de 3 treceri de pietoni. Intrat pe straduta , e urcarea la polivalenta si mergi cam 300m si drumul face o curba la 90grade. Acolo , o sa gasesti gasca in parcarile din apropierea acestui drum .
genial... bv cristi... uite si o harta cu Google Map... http://www.salutbucuresti.ro/harta/?q=0 ... 59&y=26989
- Devik aka Alex
- EVO I
- andrei.pex
- EVO I
- shadow2blade
- EVO I
- andreicepoi
- EVO I