Posesori Mitsubishi Cluj

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
eth0tty1
EVO I

Mesaj de eth0tty1 » Sâm Apr 14, 2012 8:31 pm

anul asta sper sa pot participa si eu la intalnirea de la brasov .
4-6 mai la hanul .... nuconteaza
treaba e ca eu nu prea am activitate pe forum , si nu prea cred ca o sa am cu cine sa vorbesc ceva ....
ma mai gandesc, mai am cateva zile la dispozitie .

eth0tty1
EVO I

Mesaj de eth0tty1 » Vin Apr 27, 2012 8:33 am

merge careva la intalnirea de anul asta in zona brasov ?

mihainma
EVO I

Mesaj de mihainma » Vin Apr 27, 2012 8:41 pm

Vineri dimineata plec spre Bucuresti, am ceva treaba acolo pana dupa amiaza, iar dupa aceea plec spre locul de intalnire, sper sa gasesc cazare prin zona.

adrian lancer
EVO I

Mesaj de adrian lancer » Joi Iun 21, 2012 8:23 pm

"Transilvania Rally, a patra etapa a Campionatului National de Raliuri ?Dunlop?, care se va desfasura la Cluj in perioada 21-23 iunie si va reedita o serie de probe speciale celebre si o parte din circuitul stradal din centrul orasului, super-speciala din centrul Clujului. Startul se va da vineri, 22 iunie, la ora 19,52, in dreptul Catedralei Greco-Catolice de pe Bulevardul Eroilor, se parcurge Bulevardul Eroilor pe contra-sens, apoi de doua ori Piata Unirii (pe latura estica, prin parcarea din spatele Catedralei Sf. Mihail, latura vestica si cea sudica). Dupa a doua trecere, concurentii vor vira dreapta pe strada Napoca (pe contrasens), unde va fi si sosirea superspecialei ?Ursus?.
Sambata, 23 iunie, sunt programate probele, din munti: clasicele probe de asfalt Tarnita (de la Barajul Tarnita pana in Marisel) si Dangau (din Rasca pana in Capusul Mic), dar si o speciala noua, Calatele, practic coborarea de la Dealu Negru la Calatele.
Seara, spectacolul se muta in parcarea Polus Center, unde , de la ora 18,25 se va desfasura o noua proba super-speciala care va si inchide raliul, iar festivitatea de premiere va avea loc tot in parcarea mall-ului, de la ora 21,30, in cadrul unui concert sustinut de trupa ?Sistem?."

Salut! Ce ziceti, mergem sa auzim scartaituri de roti si sa mirosim cauciuc ars!

mihainma
EVO I

Mesaj de mihainma » Lun Iun 25, 2012 4:32 pm

Prin cluj toata lumea a iesit la padure, la strand nu mai au vreme de forum.
hellow mai spuneti oameni buni ceva, am ratat raliul, cred ca era o experienta de neuitat daca mergeam acolo, nu am fost niciodata la un raliu ca si spectator dar mai ales ca si concurent. Mi-as dori mult sa pot concura intr-un raliu.

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Lun Iun 25, 2012 5:14 pm

Eu am stat in Polus cu mecanicii lui Bogdan Marisca cat preparau masina vineri inaitne de proba. Fain, ce sa zic. Nu stiu de ce am avut morcov sa ii intreb ce trebuie sa fac sa conduc EVO-ul ala.

mihainma
EVO I

Mesaj de mihainma » Joi Oct 04, 2012 11:20 am

Nu merge nimeni din Cluj la intalnirea de toamna de la Paltinis?

sebasita
EVO I

Mesaj de sebasita » Joi Oct 04, 2012 2:07 pm

se pare ca nu.... eu nu am cum, ca am o nunta.
insa poate veniti cativa la rally show-ul de la sibiu in 19-20 oct....

mihainma
EVO I

Mesaj de mihainma » Vin Noi 09, 2012 12:41 pm

Salutare, vad nimeni nu mai misca prin Cluj. Ce ziceti de o intalnire prin zona, cine se baga?

gabor13us
EVO I

Mesaj de gabor13us » Vin Noi 09, 2012 2:09 pm

1

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”