Intalniri Spontane In Trafic
vine omu' o data pe an in bucuresti si nu-l baga "baietasii" in seama deloc ...prima intalnirea a fost cu zambet pe la Voluntari parca duminica dupa-amiaza..
apoi a urmat in aceeasi zi diablo_666 la semafor la Liberty Center..si te-am mai vazut luni parcat pe undeva da nu-mi aduc aminte
luni seara am incercat din rasputeri sa-i atrag atentia lui Apple da' n-ai cui )..flash la semafor, am incercat sa-l ajung (da' la 86cp la A Klasse e cam greu)..l-am claxonat.. nimic
apoi a urmat in aceeasi zi diablo_666 la semafor la Liberty Center..si te-am mai vazut luni parcat pe undeva da nu-mi aduc aminte
luni seara am incercat din rasputeri sa-i atrag atentia lui Apple da' n-ai cui )..flash la semafor, am incercat sa-l ajung (da' la 86cp la A Klasse e cam greu)..l-am claxonat.. nimic
- diablo_666
- EVO I
- marius_EVO
- EVO I
QUOTE (ligla @ Oct 14 2009, 10:39 AM) luni seara am incercat din rasputeri sa-i atrag atentia lui Apple da' n-ai cui )..flash la semafor, am incercat sa-l ajung (da' la 86cp la A Klasse e cam greu)..l-am claxonat.. nimic
pai ... eram cu amanta in masina... nu prea imi doream sa fiu vazut...
diablo, stiu, m-au sunat vreo 10 oameni sa-mi zica ca m-au vazut la tv
m-am intalnit cu cineva ieri, se ducea spre pitesti, un lancer clasic visiniu, ne-am salutat, vorbit... da' am un lapsus acu...
pai ... eram cu amanta in masina... nu prea imi doream sa fiu vazut...
diablo, stiu, m-au sunat vreo 10 oameni sa-mi zica ca m-au vazut la tv
m-am intalnit cu cineva ieri, se ducea spre pitesti, un lancer clasic visiniu, ne-am salutat, vorbit... da' am un lapsus acu...