Posesori Mitsubishi Cluj
Salut!
Eu am un Lancer doar din iulie 2011 si, din cate am vazut pe forum, a fost doar o singura intalnire pe la sfarsitul lui septembrie, iar de atunci nu s-a mai intalnit nimeni in Cluj. Eu atunci nu am putut ajunge, asa ca daca se face o noua intalnire, va fi prima si pentru mine.
Desi vad tot mai multe Mitsubishi prin Cluj, se pare ca nu sunt multi membri ai forumului printre posesorii lor.
Sa speram ca se mai anunta si altii, in afara de noi 2
Eu am un Lancer doar din iulie 2011 si, din cate am vazut pe forum, a fost doar o singura intalnire pe la sfarsitul lui septembrie, iar de atunci nu s-a mai intalnit nimeni in Cluj. Eu atunci nu am putut ajunge, asa ca daca se face o noua intalnire, va fi prima si pentru mine.
Desi vad tot mai multe Mitsubishi prin Cluj, se pare ca nu sunt multi membri ai forumului printre posesorii lor.
Sa speram ca se mai anunta si altii, in afara de noi 2
- vladd_s2004
- EVO I
- vladd_s2004
- EVO I
eu zic ca putem alege si o zi in timpul saptamanii ca in weekend mai pleaca lumea de prin cluj. Si oricum nu cred ca lucreaza careva mai mult de ora 7 seara. Hai sa vedem joi cati ne adunam.Facem o intalnire chiar daca suntem mai putini si poate la urmatoarea o sa fim mai multi.Daca nu o facem pe prima nici a doua sau a treia intalnire nu o sa vina.
- adrian lancer
- EVO I