Intalnirea De Vara 2009 - Poiana Zanelor
Ajunsi cu bine ! Bine ca ne-a mancat putin sufletul si nervisorii Andrei ( SKY) cu stilul "incet ca fuge semiremorca"... ! Oricum ne-am distrat pe drum... Ii multumesc stimatei Honda ca ne-a atatat si ii multumim pe aceasta cale ca i-am aratat ca si o buburuza poate merge cu 180 .. Eh..Intradevar astfel de experienta sa urci cu buburuza pe ditamai drumul de munte nu e de uitat... ambreiajul eh detalii Dar in rest a fost bine...m-am simtit bine ...si mi-am luat si revansa in fata pex-ului
Desi nu eram printre cei care mergeau , am ajuns si eu la Poiana cu Pex ( merci man ) si a fost foarteeeeeee tare frate . Dar mi-am dat seama ca sunt multi ''pensionari'' la intalnirile astea ( adica , te bagi in scutece la orele 23-24 ...tristi ) .
Sambata seara au fost si cateva ''rame'' ( a se citi taratoare ) printre noi , am avut aventuri , peisaje superbe , oameni care tin la glume si fara fite , ''cafea'' excelenta imbuteliata la 1 L sau 1.75 L .
Concluzii : a fost frumos , drumul pentru toti cei care nu erau din Iasi ( sau BN ) a fost cam lung , complexul are plusuri ( zona si peisaje ) si minusuri ( servicii slabe ) , oameni de calitate - ca la fiecare intalnire a membrilor ( si intrusilor ) . Pacat ca nu au fost toti cei care s-au anuntat , dar suntem constienti ca au avut motive si speram sa ajunga la urmatoare .
Eu unul astept urmatoarea intalnire
Sambata seara au fost si cateva ''rame'' ( a se citi taratoare ) printre noi , am avut aventuri , peisaje superbe , oameni care tin la glume si fara fite , ''cafea'' excelenta imbuteliata la 1 L sau 1.75 L .
Concluzii : a fost frumos , drumul pentru toti cei care nu erau din Iasi ( sau BN ) a fost cam lung , complexul are plusuri ( zona si peisaje ) si minusuri ( servicii slabe ) , oameni de calitate - ca la fiecare intalnire a membrilor ( si intrusilor ) . Pacat ca nu au fost toti cei care s-au anuntat , dar suntem constienti ca au avut motive si speram sa ajunga la urmatoare .
Eu unul astept urmatoarea intalnire