Intalnirea Nationala De Toamna, 20-22 Septembrie 2013
Intru si eu in scena:
1. andrei - 2 persoane - 1 camera
2. radu-lancer - 3 camere
3. AVY - 2 persoane - 1 camera
4. M_T - 1 persoana - 1 camera
5. vasilec69 2 persoane - 1 camera + 1 camera
6. marius_EVO - 2 persoana - 1 camera
7. mitica - 1 camera
8.cristi4x4 - 2 persoane - 1 camera
9.Donkey- 2 persoane- 1 camera
10.Florynd- 2 persoane + 2 crocodili - 1 camera ( trebuie o camera mai mare ...... vb la vremea respectiva
11.awbdan-2 pers - 1 camera
12. Master4mariners - 2 persoane - 1 camera
13. diablo_666 - 2 persoane - 1 camera
14.GrasuLancer 1 camera
15. Directoru - 2 persoane - 1 camera
7. mitica - 1 camera
10.Florynd- 2 persoane + 2 crocodili - 1 camera ( trebuie o camera mai mare ...... vb la vremea respectiva
11.awbdan-2 pers - 1 camera
12. Master4mariners - 2 persoane - 1 camera
13. diablo_666 - 2 persoane - 1 camera
14.GrasuLancer 1 camera
15. Directoru - 2 persoane - 1 camera
Se pare ca nu mai pot ajunge la intanlire. Momentan ma retrag de pe lista. Multa bafta.
7. mitica - 1 camera
10.awbdan-2 pers - 1 camera
11. Master4mariners - 2 persoane - 1 camera
12. diablo_666 - 2 persoane - 1 camera
13.GrasuLancer 1 camera
14. Directoru - 2 persoane - 1 camera
7. mitica - 1 camera
13.GrasuLancer 1 camera
QUOTE (radu-lancer @ Jul 29 2013, 04:47 PM) Salut
Mai jos aveti rutele din principalele orase ale Romaniei catre Moeciu, in cazul in care vreti sa veniti .Dar si cei care veniti sa va faceti o idee.
..............
Focsani
http://www.jeka.ro/Distanta-Focsani_Moe ... 20sus.aspx
..............
Radule, nici in cele mai grele cosmaruri n as lua o pe ruta care ai pus o tu aici. DN1 la sfarsit de saptamana te rupe in doua.
Ruta ideala ( peisaj, aer curat, trafic lejer, etc ) este Focsani-Adjud-Onesti-Tg. Secuiesc-Brasov.
Cat despre problema mea, eu inca mai astept acceptul gazdelor sa folosesc gratarul lor. Chiar nu m a interesat cine a muncit sau nu la intanlirile unde m am ocupat eu de bucatarie ( fie vorba intre noi, pe Transalpina n am avut ajutoare decat la jar in rest am rezolvat eu problemele in bucatarie). In atatia ani de cand vin la intanliri, inca n am gasit raport pret/calitate in ceea ce priveste mancarea servita la pensiunile unde am fost ( exceptie face Varlaam).
In concluzie, mi e indiferent daca mai vine sau nu cineva, langa mine, afara la gratar sau daca toata lumea alege mancarea gatita de gazde, eu unul voi alege 100% sa mi prepar "mesele festive" cand voi dori pe parcursul sederii noastre acolo, va ramane doar micul dejun sa l servesc la ei - este inclus in cazare ?!?. Daca nu ma lasa la gratar, nici o problema , aduc unul de acasa si cum suntem in zona de munte s o gasi ea o poienita/margine de drum/sant unde sa asez instrumentul, numai sa stiu dinainte ce am de facut sa nu l car degeaba cu mine.
Mai jos aveti rutele din principalele orase ale Romaniei catre Moeciu, in cazul in care vreti sa veniti .Dar si cei care veniti sa va faceti o idee.
..............
Focsani
http://www.jeka.ro/Distanta-Focsani_Moe ... 20sus.aspx
..............
Radule, nici in cele mai grele cosmaruri n as lua o pe ruta care ai pus o tu aici. DN1 la sfarsit de saptamana te rupe in doua.
Ruta ideala ( peisaj, aer curat, trafic lejer, etc ) este Focsani-Adjud-Onesti-Tg. Secuiesc-Brasov.
Cat despre problema mea, eu inca mai astept acceptul gazdelor sa folosesc gratarul lor. Chiar nu m a interesat cine a muncit sau nu la intanlirile unde m am ocupat eu de bucatarie ( fie vorba intre noi, pe Transalpina n am avut ajutoare decat la jar in rest am rezolvat eu problemele in bucatarie). In atatia ani de cand vin la intanliri, inca n am gasit raport pret/calitate in ceea ce priveste mancarea servita la pensiunile unde am fost ( exceptie face Varlaam).
In concluzie, mi e indiferent daca mai vine sau nu cineva, langa mine, afara la gratar sau daca toata lumea alege mancarea gatita de gazde, eu unul voi alege 100% sa mi prepar "mesele festive" cand voi dori pe parcursul sederii noastre acolo, va ramane doar micul dejun sa l servesc la ei - este inclus in cazare ?!?. Daca nu ma lasa la gratar, nici o problema , aduc unul de acasa si cum suntem in zona de munte s o gasi ea o poienita/margine de drum/sant unde sa asez instrumentul, numai sa stiu dinainte ce am de facut sa nu l car degeaba cu mine.
- GrasuLancer
- EVO I
- radu-lancer
- EVO VII
- radu-lancer
- EVO VII
- radu-lancer
- EVO VII
Salutare.
Tinand cont de propunerea lui Dan(awbdan) vreau sa hotaram impreuna cum o sa se desfasoare cina de sambata seara.
Facem noi gratarul? sau ii lasam pe cei de la pensiune sa ne gateasca?Ei au zis ca ne servesc cu un aperitiv traditional , un fel principal si un desert.
Trebuie sa hotaram pentru a le comunica celor de la Moeciu.
Astept propunerile voastre.
Eu unu as inclina sa ne gateasca cei de la pensiune. Acum voi decideti.
Nu putem merge pe amandoua variantele. Trebuie sa ne hotaram la una singura.
PS: De maine o sa incepem sa achitam si avansul. O sa primiti in cursul zilei de maine si contul.
Tinand cont de propunerea lui Dan(awbdan) vreau sa hotaram impreuna cum o sa se desfasoare cina de sambata seara.
Facem noi gratarul? sau ii lasam pe cei de la pensiune sa ne gateasca?Ei au zis ca ne servesc cu un aperitiv traditional , un fel principal si un desert.
Trebuie sa hotaram pentru a le comunica celor de la Moeciu.
Astept propunerile voastre.
Eu unu as inclina sa ne gateasca cei de la pensiune. Acum voi decideti.
Nu putem merge pe amandoua variantele. Trebuie sa ne hotaram la una singura.
PS: De maine o sa incepem sa achitam si avansul. O sa primiti in cursul zilei de maine si contul.
- radu-lancer
- EVO VII
7. mitica - 1 camera
13.GrasuLancer 1 camera
15. mihainma - 2 persoane - 1 camera
Eu sunt de parere ca ar trebuii sa ne gateasca gazdele, doar mergi sa te distrezi si sa te simti bine nu sa lucrezi, mie imi place la gratar sa fac gratare si altele pt mine si familie dar in ziua cand sunt in excursie vreau sa fiu servit la masa nu bufet suedez.
Pretul de cazare ramane acelasi sau se schimba ?!
7. mitica - 1 camera
13.GrasuLancer 1 camera
15. mihainma - 2 persoane - 1 camera
Eu sunt de parere ca ar trebuii sa ne gateasca gazdele, doar mergi sa te distrezi si sa te simti bine nu sa lucrezi, mie imi place la gratar sa fac gratare si altele pt mine si familie dar in ziua cand sunt in excursie vreau sa fiu servit la masa nu bufet suedez.
Pretul de cazare ramane acelasi sau se schimba ?!