Intalnire in vara - traseu Transfagarasan!!!
QUOTE (robbycar)Noi vom veni chiar daca ne vom intalni doar cu o persoana.
Vad ca nu s-a mai spus nimic de perioada pe care noi o preferam 12-13 iunie sau mai tarziu.Vom veni chiar daca va fi si mai devreme insa asa prietena mea va trebui sa lipseasca de la un examen.
Nu avem pretentii in ceea ce priveste cazarea.As spune doar ca mi-ar place sa ne cazam la Balea insa nu e obligatoriu.Pt noi e de ajuns ca ne rezervati o camera de 2 locuri indiferent unde.In rest....abia astept!
E vorba de iulie, nu iunie.
Vad ca nu s-a mai spus nimic de perioada pe care noi o preferam 12-13 iunie sau mai tarziu.Vom veni chiar daca va fi si mai devreme insa asa prietena mea va trebui sa lipseasca de la un examen.
Nu avem pretentii in ceea ce priveste cazarea.As spune doar ca mi-ar place sa ne cazam la Balea insa nu e obligatoriu.Pt noi e de ajuns ca ne rezervati o camera de 2 locuri indiferent unde.In rest....abia astept!
E vorba de iulie, nu iunie.
- cristinasfg
- EVO I
Avand in vedere ca pana acum toti care au subscris pentru aceasta intalnire au preferat weekend-ul 12-13 iulie ori au precizat ca le este indiferent, propun sa blocam data excursiei in acest weekend. Acum mai ramane sa stabilim persoanele participante.
Jinx, nu conteaza ca nu cunosti pe nimeni, pentru toate exista un inceput. Vvi cu cineva? Eu deocamdata te trec o persoana, daca vi insotit te rog sa imi confirmi numarul de persoane.
cristibna ramai deocamdata trecut o persoana, daca vine fratele tau te rog sa ne anunti din timp
cat pentru Voon si Moro ne pare rau ca nu puteti veni si voi, dar poate ne intalnim alta data, vor mai fi ocazii (desi moro poate reusesti sa iei o pauza din maltratarea peretilor si te alaturi noua!!!)
decebal12345 - speram sa reusesti sa iti obtii week-endul liber
Deci lista arata asa:
Confirmat
1. cristinasfg - 2 persoane - 12-13.07
2. robbycar - 2 persoane - 12-13.07
3. cristibna - 1 persoana - 12-13.07
4. erlo - 2 persoane indiferent
5. Jinx - 1 persoana - indiferent
Probabilitati
1. chacha -
2. cix -
3. LAV77 -
4. Andrei_RC -
5. decebal12345 -
6. moro
Jinx, nu conteaza ca nu cunosti pe nimeni, pentru toate exista un inceput. Vvi cu cineva? Eu deocamdata te trec o persoana, daca vi insotit te rog sa imi confirmi numarul de persoane.
cristibna ramai deocamdata trecut o persoana, daca vine fratele tau te rog sa ne anunti din timp
cat pentru Voon si Moro ne pare rau ca nu puteti veni si voi, dar poate ne intalnim alta data, vor mai fi ocazii (desi moro poate reusesti sa iei o pauza din maltratarea peretilor si te alaturi noua!!!)
decebal12345 - speram sa reusesti sa iti obtii week-endul liber
Deci lista arata asa:
Confirmat
1. cristinasfg - 2 persoane - 12-13.07
2. robbycar - 2 persoane - 12-13.07
3. cristibna - 1 persoana - 12-13.07
4. erlo - 2 persoane indiferent
5. Jinx - 1 persoana - indiferent
Probabilitati
1. chacha -
2. cix -
3. LAV77 -
4. Andrei_RC -
5. decebal12345 -
6. moro
- cristinasfg
- EVO I
Semnam si noi (o masina, 2 persoane) condica pentru 12-13 iulie (sper sa scape a mea de sesiune pana atunci). Un loc ok de cazare ar fi si Piscu Negru, situat mai jos de Cabana Capra. Cazarea nu e foarte scumpa si sunt vile garla de unde putem sa alegem.
Drumul este praf intre barajul Vidraru si 2-3 Km mai sus de Piscu Negru (stiu sigur ca am fost pe acolo pe 8-9 martie anul asta), asa ca oriunde ne-am caza, noi venim pe varianta Pitesti-Rm Valcea-Sibiu.
Drumul este praf intre barajul Vidraru si 2-3 Km mai sus de Piscu Negru (stiu sigur ca am fost pe acolo pe 8-9 martie anul asta), asa ca oriunde ne-am caza, noi venim pe varianta Pitesti-Rm Valcea-Sibiu.