Intalniri Spontane In Trafic
QUOTE (cristibna @ Mar 5 2009, 11:44 AM) Zimbet , ai grija unde parchezi , poate data viitoare va fi mai nasol , nu doar stergatoare ridicate ca azi dimineata . Sunt multi cretini si recurg la gesturi mai agresive decat atat.
de parcat am parcat-o bine... intre garduletu ala nou verde si nasol la 3cm si din drepata un mercedes tot parcat nasol si ala... credca am suparat stapanu care isi tine masina acolo... da nu cred ca ar fi putut s-o parcheze si el in locul meu... =D nu sunt locuri... ... fac 20-30min pana gasesc...
de parcat am parcat-o bine... intre garduletu ala nou verde si nasol la 3cm si din drepata un mercedes tot parcat nasol si ala... credca am suparat stapanu care isi tine masina acolo... da nu cred ca ar fi putut s-o parcheze si el in locul meu... =D nu sunt locuri... ... fac 20-30min pana gasesc...
QUOTE (Marty @ Mar 5 2009, 05:14 PM) Io am intrat 3 minute la M Car pe Expozitiei si cind am iesit afara era masina lovita (cultu' fata dreapta). Asa ca aveti grija cum si unde parcati.
O fi iesit iar mecanicu ala la plimbare cu Golf-u' ?
Ovidiu si Cristi stiu despre cine vorbesc
Anyway, pacat de rabla. Ce e sigur e ca o sa mai dai pe acolo.
Ba, da' ce aveti? Voi mergeti pe acolo mai des decat la coorve.
O fi iesit iar mecanicu ala la plimbare cu Golf-u' ?
Anyway, pacat de rabla. Ce e sigur e ca o sa mai dai pe acolo.
Ba, da' ce aveti? Voi mergeti pe acolo mai des decat la coorve.
QUOTE (driverx @ Mar 5 2009, 05:47 PM) O fi iesit iar mecanicu ala la plimbare cu Golf-u' ?
....
Mi-am adus aminte de gaborii care il saltasera...
"El e tanarul pilot..."
QUOTE (driverx @ Mar 5 2009, 05:47 PM) Ba, da' ce aveti? Voi mergeti pe acolo mai des decat la coorve.
da da, eu colectionez facturi si ii vizitez saptamanal.
....
Mi-am adus aminte de gaborii care il saltasera...
"El e tanarul pilot..."
QUOTE (driverx @ Mar 5 2009, 05:47 PM) Ba, da' ce aveti? Voi mergeti pe acolo mai des decat la coorve.
da da, eu colectionez facturi si ii vizitez saptamanal.
- Devik aka Alex
- EVO I
Daca se ducea Marty la Metalurgiei nu il mai lovea nimeni. Acolo este la fel de inghesuit, dar parca nu mai exista sansa sa te loveasca cineva cum este in Expozitiei.
Si cred ca am fost mai des in service mitsu' decat Marty
P.S. Din Expozitiei am ridicat masina noua , iar inafara de studente, pt mine Expozitiei induce ideea de STRAMT.
E un Evo X rosu se da pe Magheru des , hmmm !
Si cred ca am fost mai des in service mitsu' decat Marty
P.S. Din Expozitiei am ridicat masina noua , iar inafara de studente, pt mine Expozitiei induce ideea de STRAMT.
E un Evo X rosu se da pe Magheru des , hmmm !