Intalnire periodica Galati
Hai sa-ti povestesc pataniile mele de cand am fost pocnit pe 3 ianuarie.
Stateam la semafor si din laterala am fost pocnit de un wv care a intrat aiurea in intersectie. Mi-a infundat aripa si mi-a rupt urechile de la far. Avea RCA de la Astra si aici intervine patania interesanta: am fost la constatare, mi-a spus ca-mi schimba aripa si farul, doar ca nu mi-o face daca o bag la Iricad, ca nu au contract cu ei Atunci am ales service-ul de vis-a-vis de Metro (tot la recomandarea lor). Am fost multumit de serviciile lor, dar am avut belele cu directorul de la Iricad, care m-a sunat sa ma ameninte ca-mi retrage garantia. Dupa cateva minute de cearta in toata regula, am reusit sa dam la pace, cu promisiunea ca daca o sa mai am probleme, mai intai sun la ei...
Pana la urma, cred ca cei de la Astra aveau un interes la acel service... sau cine stie.
Asa ca multa bafta cu RCA-ul, ca stiu multe povesti nasoale!
Daca te mai pot ajuta cu ceva din experienta mea, just post it!
Stateam la semafor si din laterala am fost pocnit de un wv care a intrat aiurea in intersectie. Mi-a infundat aripa si mi-a rupt urechile de la far. Avea RCA de la Astra si aici intervine patania interesanta: am fost la constatare, mi-a spus ca-mi schimba aripa si farul, doar ca nu mi-o face daca o bag la Iricad, ca nu au contract cu ei Atunci am ales service-ul de vis-a-vis de Metro (tot la recomandarea lor). Am fost multumit de serviciile lor, dar am avut belele cu directorul de la Iricad, care m-a sunat sa ma ameninte ca-mi retrage garantia. Dupa cateva minute de cearta in toata regula, am reusit sa dam la pace, cu promisiunea ca daca o sa mai am probleme, mai intai sun la ei...
Pana la urma, cred ca cei de la Astra aveau un interes la acel service... sau cine stie.
Asa ca multa bafta cu RCA-ul, ca stiu multe povesti nasoale!
Daca te mai pot ajuta cu ceva din experienta mea, just post it!
- the master66
- EVO I
pff ... sper sa nu patesc asa pentru ca cei de la iricad am vazut ca se cunosc cu cei de la EUROINS (sau ceva de genul unde are ala) si singura problema ar fi sa nu accepte dosarul daca umfla iricad'ul prea mult preturile, dar si asa o rezolv cu niste brokeri la asigurari care au zis ca se poate daca se vrea. Astazi au facut si poze si deja s-au apucat de treaba. Deci pana aici toate bune si frumoase dar problemele vor aparea din cate am inteles la vopsit (allexino si Sfinxul am inteles ca nu prea au fost multumiti de cum au vopsit cei de la iricad) ... iar la tinichigerie cica se rezolva, se sudeaza in puncte niste piese si imbinarile se acopera cu mastic (din cate am observat asa erau si inainte). Sper sa isi dea silinta si sa nu inceapa ca : eih acolo merge si asa cu mai putin mastic sau fara ... sau las ca acolo nu se vede dara aia pe vopsea sau vreo umbra ceva ... ca le fac panarama mare ) dar sper sa nu fie cazul si sa fie baieti de treaba sa pot sa ii recomand ca meseriasi pe viitor.
PS: ciocnirile astea mi se par cele mai de kko ... adica stai la semafor si intra altu in tine ca nu il tin franele sau intra aiurea in intersectie
PS: ciocnirile astea mi se par cele mai de kko ... adica stai la semafor si intra altu in tine ca nu il tin franele sau intra aiurea in intersectie
- the master66
- EVO I