Cu Kartul Pe Amkart
- Mihai-MIT Lancer
- EVO I
A fost ca de obicei , foarte frumos , foarte tare ...Dar si foarte frig ....cam 3-4 grade la ora la care ne-am dat .
Prima cursa a fost...misto pana la final cand nu mai stiam pe unde sa ne bagam mainile sa le incalzim ...da..ne-am dat fara manusi ...
Tura 2 a fost cu manusi ...nu ne-au mai inghetat mainile dar ne alunecau pe volane ...
Acestia sunt timpii si participantii
Uploaded with ImageShack.us
Prima cursa a fost...misto pana la final cand nu mai stiam pe unde sa ne bagam mainile sa le incalzim ...da..ne-am dat fara manusi ...
Tura 2 a fost cu manusi ...nu ne-au mai inghetat mainile dar ne alunecau pe volane ...
Acestia sunt timpii si participantii
- Mihai-MIT Lancer
- EVO I
Duminica , adica 29 aprilie , in jurul orelor 12.30-13.00 ne strangem la o mica tura pe circuit . Tot Amkart , daca va intrebati unde .
Confirmati pana acum sunt :
Eu , Speed29 , dionut77+ jumatatea , Alexutzu + jumatatea , Adictoma . Lista este deschisa si mai asteptam competitori
@Florynd : mai facem iesiri , nu e asta ultima , poate nimerim intr-o zi si cand nu esti pe la nunti/botezuri
Confirmati pana acum sunt :
Eu , Speed29 , dionut77+ jumatatea , Alexutzu + jumatatea , Adictoma . Lista este deschisa si mai asteptam competitori
@Florynd : mai facem iesiri , nu e asta ultima , poate nimerim intr-o zi si cand nu esti pe la nunti/botezuri