Inscrieri Participanti Intalnirea De Primavara - Vara 2011
Cristibna, scuze pentru faptul ca am crezut ca esti fata...
Asa cum tu ai incercat sa ma convingi pe mine ca tot ce ai spus mai sus e ok si trebuie inteles, asa si eu am scris cateva posturi, cred eu pertinente, in care mi-am exprimat anumite dorinte, indignarea, tristetea, nelamurirea, acceptul, etc. ... etc. ... etc. .... si doresc sa fiu inteles.
Nu am cerut nimic mai mult si daca am fost singura voce care a luat totul mult prea in serios, am facut asta pentru ca sunt un tip foarte serios.
Daca am cerut explicatii si lamuriri, nu inseamna ca nu mai am rabdare, ci inseamna faptul ca acesta acestea chiar imi sunt necesare.
Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni, mai ales ca, pe bune, vreau sa va cunosc pe toti si sa fie totul ok.
Repet: la mine, de regula, totul merge "CEAS" si de asta "intru putin in panica" (a se considera ghilimelele) cand nu am toate informatiile.
Multumesc frumos pentru intelegere!
PS: cristibna, imi cer scuze pentru neintelegeri si pentru timpul acordat.
PPS: cristi 4x4, SA ITI TRAIASCA FAMILIA!
George
Asa cum tu ai incercat sa ma convingi pe mine ca tot ce ai spus mai sus e ok si trebuie inteles, asa si eu am scris cateva posturi, cred eu pertinente, in care mi-am exprimat anumite dorinte, indignarea, tristetea, nelamurirea, acceptul, etc. ... etc. ... etc. .... si doresc sa fiu inteles.
Nu am cerut nimic mai mult si daca am fost singura voce care a luat totul mult prea in serios, am facut asta pentru ca sunt un tip foarte serios.
Daca am cerut explicatii si lamuriri, nu inseamna ca nu mai am rabdare, ci inseamna faptul ca acesta acestea chiar imi sunt necesare.
Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni, mai ales ca, pe bune, vreau sa va cunosc pe toti si sa fie totul ok.
Repet: la mine, de regula, totul merge "CEAS" si de asta "intru putin in panica" (a se considera ghilimelele) cand nu am toate informatiile.
Multumesc frumos pentru intelegere!
PS: cristibna, imi cer scuze pentru neintelegeri si pentru timpul acordat.
PPS: cristi 4x4, SA ITI TRAIASCA FAMILIA!
George
Ai fost inteles , crede-ma , doar atat spuneam , astepta si tu putin , mai trage o gura de aer si Andrei o sa vina cu raspunsurile la intrebari .
Chiar daca eram fata ( desi nu stiu cum ai dedus ca sunt fata , plus ca VW Multivan nu e chiar o masina pt o fata , desi am vazut ) nu asa se trata problema
Totul sa fie ok ...toti vrem asta , dar exista si vor exista tot timpul diverse lucruri care vor face ca nu totul sa fie ok . Din pacate . Si nu depind de noi si nu le poti planifica la virgula
Bun , am lamurit problema , sper ca aceasta ultima interventie a mea sa fie si ultimul offtopic si sa discutam de acum in colo , dupa ce avem si raspunsul celor de la Danes , despre organizare , etc. Pana atunci , putin calm si rabdare , nu moare nimeni . Lasati butonul de panica linistit , nu-l apasati asa repede
Chiar daca eram fata ( desi nu stiu cum ai dedus ca sunt fata , plus ca VW Multivan nu e chiar o masina pt o fata , desi am vazut ) nu asa se trata problema
Totul sa fie ok ...toti vrem asta , dar exista si vor exista tot timpul diverse lucruri care vor face ca nu totul sa fie ok . Din pacate . Si nu depind de noi si nu le poti planifica la virgula
Bun , am lamurit problema , sper ca aceasta ultima interventie a mea sa fie si ultimul offtopic si sa discutam de acum in colo , dupa ce avem si raspunsul celor de la Danes , despre organizare , etc. Pana atunci , putin calm si rabdare , nu moare nimeni . Lasati butonul de panica linistit , nu-l apasati asa repede
Nu vreau sa fiu eu ala rau, dar decat sa lansam pe forum povesti despre droburi de sare mai bine profitam de vremea frumoasa de afara.
Unele raspunsuri unneori vin pur si simplu mai greu, a fost cazul si acum, nu este prima intalnire pe care o organizam deci tam-tam-ul asta a fost complet inutil. In fine, vorba lunga, saracia omului.
Preturile finale pe care le-am obtinut sunt:
In Pensiune :
camera pat twin x 140 lei/cam/n x 2 n
camera pat matrimonial x 140 lei/cam/n x 2 n
In Centru Ecvestru :
camera pat matrimonial x 160 lei/cam/n x 2n
camera pat twin x 160 lei/cam/n x 2 n
apartament x 170 lei/ap/n x 2 n
Camerele sunt rezervate pentru noptile de Vineri 20 Mai respectiv Sambata 21 Mai.
Pentru ca au existat membri care au optat pentru camere matrimoniale insa nu au achitat avansul, acestea au fost distribuite catre membrii care si-au exprimat aceasta dorinta ceva mai tarziu.
Repartizarea pe camere este urmatoarea:
Centru ecvestru
Matrimoniale:
Siminica
66RRR
Gabitzu
DanielNEC
Apple
Puiu
gabivdo
schultz_bz
cristi4x4
Donkey
nimigian.iliuta
Twin
cristibna + ildi
Andrei + dionut
metal + andrei.pex
diablo + marius_evo
Apartament
allyy
Pensiune
Matrimoniala
cristi or
Twin
Dumiroll
mitsu + bogdanAlba
silviu87
dacul vulcanean
Rayden
In vizita
1. BR82CYC - 2 pers
2. laurentiu oprea - 2 pers
3. boier4ever - 1 pers (posibil 2)
4. angel3110 - 1 pers (posibil 2)
5. RAZ - ? persoane
6. Flipper - 2pers - matrimoniala
7. nandee - 2 pers (+2 juniori)
8. alinalin - ? persoane
9. bogdancall - 2 pers - matrimoniala
10. predaflorincristian - 2 persoane
11. zimbet - 2 pers - matrimoniala
12. biku
Teoretic in acest moment pensiunea nu este incarcata la capacitate maxima, daca or sa mai apara doritori ii rog sa ma anunte sa pot verifica disponibilitatea altor camere inainte de a achita avansul.
Multumesc.
Unele raspunsuri unneori vin pur si simplu mai greu, a fost cazul si acum, nu este prima intalnire pe care o organizam deci tam-tam-ul asta a fost complet inutil. In fine, vorba lunga, saracia omului.
Preturile finale pe care le-am obtinut sunt:
In Pensiune :
camera pat twin x 140 lei/cam/n x 2 n
camera pat matrimonial x 140 lei/cam/n x 2 n
In Centru Ecvestru :
camera pat matrimonial x 160 lei/cam/n x 2n
camera pat twin x 160 lei/cam/n x 2 n
apartament x 170 lei/ap/n x 2 n
Camerele sunt rezervate pentru noptile de Vineri 20 Mai respectiv Sambata 21 Mai.
Pentru ca au existat membri care au optat pentru camere matrimoniale insa nu au achitat avansul, acestea au fost distribuite catre membrii care si-au exprimat aceasta dorinta ceva mai tarziu.
Repartizarea pe camere este urmatoarea:
Centru ecvestru
Matrimoniale:
Siminica
66RRR
Gabitzu
DanielNEC
Apple
Puiu
gabivdo
schultz_bz
cristi4x4
Donkey
nimigian.iliuta
Twin
cristibna + ildi
Andrei + dionut
metal + andrei.pex
diablo + marius_evo
Apartament
allyy
Pensiune
Matrimoniala
cristi or
Twin
Dumiroll
mitsu + bogdanAlba
silviu87
dacul vulcanean
Rayden
In vizita
1. BR82CYC - 2 pers
2. laurentiu oprea - 2 pers
3. boier4ever - 1 pers (posibil 2)
4. angel3110 - 1 pers (posibil 2)
5. RAZ - ? persoane
6. Flipper - 2pers - matrimoniala
7. nandee - 2 pers (+2 juniori)
8. alinalin - ? persoane
9. bogdancall - 2 pers - matrimoniala
10. predaflorincristian - 2 persoane
11. zimbet - 2 pers - matrimoniala
12. biku
Teoretic in acest moment pensiunea nu este incarcata la capacitate maxima, daca or sa mai apara doritori ii rog sa ma anunte sa pot verifica disponibilitatea altor camere inainte de a achita avansul.
Multumesc.
- marius_EVO
- EVO I
- diablo_666
- EVO I
- marius_EVO
- EVO I