Intalnire periodica Galati
- the master66
- EVO I
eram la un majorat la restaurantu ala mexican sau ce este si la un moment dat am fugit o tura la un snooker )) si atunci ti'am vazut masina ... am vrut sa parchez langa voi da erau cam ocupate toate locurile ... eu parcasem pe latura cealalta in fata restaurantului ... posibil sa ne fi intalnit cand ai plecat de la nunta ca eram pe acolo cand plecau invitatii dar sincer nu te'am mai recunoscut ... in schimb mi'am vazut profa de chimie )) poate ti'o fi ruda )))
PS: o reuniune ceva in galati cand va avea loc? Spiderman parca avea id'uri pe mess la mai multi posesori din GL ...
PS: o reuniune ceva in galati cand va avea loc? Spiderman parca avea id'uri pe mess la mai multi posesori din GL ...
- the master66
- EVO I
ce ziceti sa planificam de pe acum si o intalnire prin decembrie?? pe la inceputul lunii ... sa aveti timp mai multi sa va planificati oarecum timpul sa fim si noi mai multi ... poze ceva ... sau daca nu in decembrie ... sa fie ianuarie in orice caz sa planificam mai inainte o data cand sa fie o reuniune mai mare asa nu cate 3-4 ... e doar o propunere!